12 Ogos 2013

PUASA 6




Assalamualaikum dan salam sejahtera. Hai readers?? Apa khabar? Alhamdulillah..sihat sentiasa.Segmen yg angah lancarkan pagi tadi sedang rancak!! Ramai yg join.Alhamdulillah...korang belum?? Cepat2lah join!! :D
So kali ni angah nak update pasal PUASA 6.Dikesempatan ini angah nak mengajak rakan2 blogger..termasuk reader2 blog DJH untuk sama2 berpuasa 6.Kan dah cukup kita berpuasa bulan RAMADHAN..so jom2 kita berpuasa 6 hari dalam bulan SYAWAL.


So sebab dah lama tak update blog..ni la ranking terbaru blog DJH ni :(...terukkan?? takpa2..nanti kita sama2 naikkan ranking blog ni!! :D
 
 
 Sekian.
Read more ...

Jem dan roti.



  Assalamualaikum dan salam sejahtera.Apa khabar korang?? Alhamdulillah harini adalah hari bermulanya untuk angah start kuliah.OMG!! awal sangat kan?? haha...mesti korang still ada yg tgh cui..still beraya lagi kan?? hehe..nak buat macam mana..angahs til student..so kena ikut arahan UITM la kan?? :D

So angah just nak citer pasal pengalaman angah pulang ke Shah Alam dari Kulim kedah.Perjalanan yg sepatutnya memakan masa 4 jam..menjadi 11 jam.Ya Allah...kenapa lama sangat?? Hahah for sure la sebab JAMMED

Kereta banyak sangat!! Daripada TOL JURU dah sesak...pastu angah terlelap. btw angah balik Shah alam dengan maksu angah.Dia nak pegi KL angah pulak Shah alam. So amcam satu laluan je.Sesak yg amat!!

So akhirnya sampailah pagi tadi.Sedih sangat.Tido pun tak cukup.Hahaha..tapi yg paling menggerunkan..ada banyak sangat kemalangan.Menakutkan!! Ngeri.Angah toleh ke kiri nampak mayat.Takut sangat.Nasib baik angah selamat!! :D

Sekian.
 
 
 
Read more ...