16 Ogos 2013

MALAYSIA DIKUTUK??




Assalamualaikum dan salam sejahtera.Apa khabar?? Alhamdulillah angah sihat senantiasa.Hari ni angah agak happy sebab dapat markah utk subjek AURALL SKILL..alhamdulillah angah dapat markah 49/50..satu je salah..huhu..nampaknya kena usaha dekat pendengaran la plak. :D

BTW angah baru tgok je video ni kt YOUTUBE..yg pasal MAMAT INDON kutuk2 MALAYSIA tu.MAYBE KORANG dah tau.Tapi angah mmg baru tau.Baru tgok.

Bagi angah lawak la.Dengan expresi muka yg sangat2 frust.Tambah2 bila part "BABI" "ANJING" Kalau korang nak tgok,cer try cari.Angah tk letak link kat sini.Sory :D

Kebenarannya.

Tak perlu lah kutuk mengutuk.Ada ke parents kita ajar macam tu?? Ni tambah2 kutuk negara2 orang lain pulak.Mmg tak patut!! Terima je la apa yg dah jadi dkt negara sendiri.Perbaiki diri/negara anda tu dahulu!! :D

Sekian  
Read more ...

RANKING ALEXA JATUH MENDADAK??!!




Assalamualaikum dan salam sejahtera.Update kali ni just tentang blog ni.Angah rasa korang mesti perasan dengan header baru blog ni kan??Macam mana?? Apa pendapat korang??

Angah pilih kaler merah,sebaa angah memang minat kaler merah.Pastu sebagai simbolik angah amik bidang muzik sebagai karier so angah letak CLARINET dgn note2 muzik. :) 



Satu lagi pasal ranking ALEXA.Disebabkan angah dah lama tak update blog sejak bulan jun dan bulan julai..ranking blog DJH jatuh mendadak..daripada 300000 lebih..kepada  1,011,694. Sangat teruk kan?? Itulah yg akan jadi bila korang dah lama tak update.



Tapi alhamdulillah..sejak angah dah mula balik aktif untuk update blog..ranking dah naik..walaupun sedikit tapi tetap usaha yg baik. :D Daripada sejuta lebih tu sekarang dah 988,778. :)



PENTING KE ALEXA NI??

Bagi angah ranking ni penting,sebab ia menunjukkan tahap blog itu.Pastu kita sebagai pembaca jugak boleh tgok blog tu bagus ke tak..atau ramai tak reader daripada ranking tu. :)

Sekian.
 



Read more ...