18 Ogos 2013

Segmen 12 Jam Follow & Blogwalking #4 Mialiana.com


Segmen ini dibuat bagi memudahkan Mia Liana untuk follow dan blogwalking semua blog peserta segmen ini. Secara tidak langsung ianya memberi ruang dan peluang kepada blogger lain untuk turut follow, blogwalking dan berkenalan antara satu sama lain dengan lebih mesra.

Segmen ini hanya untuk hari ini sahaja, Ahad 18 Ogos 2013 bermula dari jam 11.00 pagi sehingga 11.00 malamMia Liana berharap agar segmen ini mendapat sambutan dan semua blogger dijemput join.

Hanya 4 langkah mudah diperlukan :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 12 Jam Follow & Blogwalking #4 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen entri INI.
Pemilihan pemenang :
  1. 10 blog akan dipilih melalui random.org
  2. Pemenang dikehendaki memberikan satu URL entri terbaik dari blog mereka untuk di review di Mialiana.com
  3. URL entri terbaik hendaklah ditinggalkan di ruangan komen entri pengumuman pemenang nanti.
tunggu apa lagi... sila klik banner di atas untuk join....

Read more ...

Lawak Menghilangkan STRESS


Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Hari ni kita akan tgok gambar2 yg lawak.Lawak ke? HAHA..semuanya angah jumpa di GOOGLE IMAGE. :D 



Apabila seorang bapa tidur dalam kelambu?? Manakala anaknya pula di luar..Sungguh tak bertanggungjawab. :) 



Rupanya inilah keluarga sebenar patrick!! :D


Inilah GOOGLE suatu masa dulu.Maybe dizaman dinasour??


PERIBAHASA baru yg patut diletakkan dalam buku teks Bahasa Melayu. :D


Wow,henset sebegini pun dah canggih!! FB dah boleh dibuka dari henset macam tu??


Untunglha kecil2 lagi dah bawak awek.Naik motoh hebat plak tuh :D


Kalau anda stress,apa kata tgok gambar2 lawak macam ni.Bukannya apa,bila kita asyik melakukan sesuatu,kadangkala kita akn stress,penat..so kia perlukan rehat.Betul tak?? 

Tapi kalau nak hilangkan stress dgn senang,berdoalah dengan TUHAN.Lakukanlah solat dan lain2.InsyaAllah..anda akan bahagia. :D

Sekian.
Read more ...