27 Ogos 2013

Antara BLOG & CiNTA



Assalamualaikum dan salam sejahtera.


Alhamdulillah..angah still update!! hehe sebenarnya angah agak takut dengan MEGA GIVEAWAY tu.Angah takut  tak dapat nak update pasal GA tu.Tapi takpa..angah masih diberi peluang utk membuat update terbaru!! :D

Untuk pengetahuan semua,angah dah start rasa tertekan dengan FINAL EXAM.Tak kira lah yg writing,speaking,ataupun studio. Semuanya menyebabkan angah sakit kepala. Dengan  busy assignment lagi..ayoo...teruk jugak jadi budak2 U ni kan?? 


Tapi rasanya angah takkan abaikan BLOG DJH ni..sebab anagh sayangkan blog angah!! :D Angah takkan bagi dekat orang lain..melainkan org tu nak edit blgo angah.Ye la kan..privasi kena jaga..kadang2 ada hal2 penting angah simpan dalam entry yg masih disimpan sebagai draf!! :D

So kepada semua,jagalah blog anda!! :D

Sekian
 

Read more ...