29 Ogos 2013

Pencarian BLOGLIST Berakhir.

Read more ...

BLOG DJH BERTUKAR WAJAH




Assalamualaikum dan salam sejahtera!!Apa khabar?? Readers,hari ni angah just nak gitau yg BLOG DJH akan bertukar wajah. :) Nantikan ye.Angah akan edit blog start malam nie.


Yang pasti bukan BLOG sahaja yg aan bertukar wajah,tetapi FANPAGE DJH juga akan bertukar wajah!! :D Korang just perlu nantikan esok hari.

Ha,lua pulak satu benda,sekarang,angah tengah mencari BLOGLIST baru.Macam mana nak join?? Korang just perlu komen dekat post2 tertentu dalam FANPAGE DJH.Senang je.Syaratnya simple.Hanya koemn kat situ je :)

Sekian.
 
Read more ...

PENCARIAN BLOGLIST 4 BULAN BY KATHY RBAIN

 
 banner dan entri di paku sehingga 30 ogos 2013
setelah 4 bulan menyepi tanpa sebarang segmen akhirnya kathy muncul lagi dengan SEGMEN PENCARIAN BLOGLIST 4 BULAN.kali ini kathy mencari bloglist untuk bulan September sehingga Disember 2013.semua akan di bloglist di Kathy Bloglist dalam kategori bloglist 4 bulan. namun ada syarat2 yang perlu di penuhi untuk melayakkan anda menjadi bloglist kathy iaitu 
1. mempunyai blog dan aktif update entri.buat entri segmen bertajuk PENCARIAN  BLOGLIST 4 BULAN BY KATHY RBAIN
 2. follow blog INI dan INI 
3. add G+ 
4. like fanpages 
5. setiap penyertaan akan di bloglistkan setelah segmen berakhir. dua orang peserta bertuah yang di pilih secara random akan di review blognya dan menerima hadiah misteri dari kathy.
 6. segmen bermula pada 25 Ogos 2013 sehingga 30 Ogos 2013 jam 11.30 malam.JOM PAKAT JOIN RAMAI2. 
Read more ...

RINDU sekolah




Assalamualaikum dan salam sejahtera.Alhamdulillah pagi ni kelas angah pukul 9.30 pagi,so bolehlah angah nak update entry :)

Apa yg angah nak story?? RINDU.Angah rindu kehidupan lama angah.Kehidupan ketika sekolah dulu.Kalau dulu angah duduk kat asrama,so rasa best je.Dengan ada kawan2 yg best.
Tapi tak bermakna kehidupan angah sekarang ni tak best,kat sini pun kawan2 best.Cuma orang kata kehidupan time bersekolah tu dah tak dapat nak ganti balik.Means dah tak boleh nak ulang.hehe



So kepada mereka yg masih bersekolah,manfaatkanlah time tu.Hadapi kehidupan bersekolah dengan perasaan hebat.Percayalah satu hari nanti,bila korang dah besar,korang sure akan rindu time bersekolah.

Sekian  

Jom join MEGA GIVEAWAY ANGAH + AHKAK GOJESS
Read more ...