5 September 2013

Ranking Semasa Pengomen Tegar Blog DJH : 5.9.2013




Assalamualaikum dan salam sejahtera.


Ini adalah senarai PENGOMEN TERBANYAK untuk sekarang!! Selama 30 hari sebelum tarikh hari ni.Kalau korang nak tgok,boleh scroll blog ni.sampai bawah..pastu bahagian kanan bawah sekali..ada tulis.So korang boleh klik.

Kat situ ada dipaparkan sebanyak 20 pengomen tegar blog DJH,tapi hanya 10 sahaja yg akan diambil kira!! :) So korang kena berusaha untuk dapatkan TOP 10 :) Bukan angah nak paksa,cuma lagi best kalau setiap entry ada komen.Btw angah jugak akan mengomen di blog korang..sebagai balasan!! :D Thanks

Sekian.

Read more ...

6 Pusingan..




Assalamualaikum dan salam sejahtera readers..Wah nampaknya hari ni berlalu dengan baik.Walaupun angah dah buat SOMETHING yg membuatkan angah rasa angat2 menyesal.Tapi dah macam mana..benda tu penting...

Apa apa pun..tadi leaps je angah update entry petang tadi..angah kena pergi ke kesatria.Program kokurikulum untuk pelajar2 Semester 1.So angah pun pergi la..Tau tak apa yg angah kena buat??


Angah kena lari 6 pusingan stadium ni!! Ya Allah..angah dah la tak pernah prektis pun sebelum ni.Di tambah dengan perut yg semakin buncit.Tapi alhamdulillah angah boleh jugak lari 6 pusingan :D
 

Penat?? Mmg penat sangat!! :) Tapi nak buat mcm mana?? dah nasib..tapi angah enjoy!! :D

Sekian.
 
 
 
Read more ...

Happy Go Lucky??!!



Assalamualaikum dan salam sejahtera!! Alhamdulillah.Harini rasanya akan menjadi hari yg gembira.:)


Walaupun hari ni bermula dengan agak suram..sebab Kolej angah tinggal still takde air..tapi angah rasa macam oke la..tak teruk sangat macam semalam.Angah pergi kelas awal2.. rupanya lecturer tak mau buat QUIZ!! So angah pun oke je la..means ada lagi waktu untuk angah study.

And then angah nak ke kelas seterusnya dan kelas tu pon batal.So means hari ni hanya ada satu kelas je la.Rupa2nya KAD MATRIK angah yg hilang semalam tu..bukannya betul2 hilang pun..tapi kawan angah sorok!!

Nasib baik jugak dia sorok.Kalau tak?? Angah kena lah pegi UITM induk utk selesaikan segala perkara pasal Kad Matrik.Syukur dapat balik kad matrik tu.So macam tu je la hidup angah sekarang.hehe

Sekian.

Pengajaran : Setiap ujian yg Allah S.W.T berikan kepada kita adalah sebenarnya mengikut kemampuan diri kita sendiri. :)  
Read more ...