6 September 2013

CAMERON HIGHLAND!!!??



Assalamualaikum dan selamat siang!! :D


Hari ni angah akan bertolak ke CAMERON HIGHLAND.Kenapa?? Angah akan berada di sana dari hari ni sampai lah hari ahad,untuk menjalani kem KESATRIA..Rasanya macam akan menjadi best..tapi kita tak tau lagi..

So selama angah pergi ke CAMERON HIGHLAND tu.nampaknya angah tak boleh nak update sebarang entry.So angah berharap korang semua boleh bersabar.Kalau korang nak buah tangan tu..rasanya mmg tak lah..sebab angah pegi sana tak bawak duit pun..hehe..saja nak save duit..angah tgok je la mereka2 tu beli barang2.. :)


Apa ada dekat CAMERON HIGHLAND?? Korang sure pernah pegi kan?? Best tak?? HEHE...

sEKIAN..
 
 
 

Read more ...