12 September 2013

SEGMEN REVIEW BLOG 1





Assalamualaikum dan salam sejahtera.Angah nak review 5 follower bertuah blog DJH.Apa yg perlu korang buat?? FOLLOW blog DJH + LIKE FANPAGE DJH. Lepas tu korang komen link blog korang dekat ruangan komen entry ini. :)

Pemenang akan dipilih oleh angah sendiri.Hanya dari sekarang sehingga pukul 11.00 malam ini sahaja!! :)


TAMAT
SENANG DAN SIMPLE.
Read more ...

THEORY + EMOTIONAL




Assalamualaikum dan salam sejahtera readers. Hari ni angah nak bercerita tentang apa yg angah dapat time kuliah hari ni. Alhamdulillah..



Sebelum exam final angah dah dapat markah 45/50 untuk subjek THEORY.Alhamdulillah..so angah kena cari lagi 50 markah..insyaAllah.Yg salah hanyalah sebab angah lalai.Angah buat tak betul.Dengan tak periksa betul2.

Ada kawan angah yg dapat markah rendah dari angah tapi tak lah rendah sangat.Hanya satu je masalah dia.Tak bersyukur.Boleh pulak dia memaki2 siap tendang tangga kat Fakulti tadi.Memalukan.So angah pun update status macam kat bawah ni.

Pada pendapat angah,bersyukur lah dengan apa yg korang dapat.Jangan marah.Sebab memang itu je rezeki kita.Ada jugak org yg lagi markah tinggi dari angah,tapi angah taklah emo sangat sampai macam tu.

:)

Sekian  
Read more ...