15 September 2013

Ranking Semasa Pengomen Tegar Blog DJH :15.9.2013





Assalamualaikum dan salam sejahtera.Angah baru je menjejak ranking PENGOMEN TEGAR BLOG DJH untuk sekarang.Apa yg penting tahniah kepada mereka yg still berada di kalangan TOP 10.Korang boleh tgok sendiri dekat atas ni.Ada sepuluh blogger yg hebat telah pun berada di ranking teratas. :)


Ini pulak adalah ranking utk 10 yg seterusnya daripada nombor 11 sehingga nombor 20.Masih ada masa lagi untuk naik rankingnya :) Apa yg angah tgok masih tak banyak beza antara bilangan komen. :)


Ini pulak untuk 10 ranking berikutnya.Dari 21 sehingga 30.Korang still boleh improvekan ranking ni. :)

Apa yg angah nak tegaskan kat sini,angah bukannya nak mencari popular atau famous.Angah cuma nak mencari pengomen blog tegar.Selain tu,dengan adanya komen2 di entry,bermakna angah tau adakah entry itu oke atau tak.Sure nanti akan ada yg kata " Poyo lah DJH ni" Bagi angah biarlah..asalkan angah dapat majukan blog ni,dalam erti kata yg lain..menaikkan lagi imej blog ni dimata dunia *wah..

Sekian
Read more ...

GHAIRAH TAHAP CIMPANZI??!!




Assalamualaikum dan saam sejahtera.Angah nak cerita pasal SIMSIMI.Mesti korang tau kan?? Cuba korang baca yg dekat atas tu.Haha..Boleh dia kata kat angah amcam tu?? :)

Yg atas tu dah oke..yg part bawah tu..macam teruk ja bunyinya?? GHAIRAH TAHAP CIMPANZI?? Walau apapun angah tetap suka main dgn Simsimi ni,sebab kadang2 bila stress sangat bolehlah try main benda ni. :)
Btw hari ni angah nak practise lagu!! 3 LAGU final exam...agak susah..so angah rasa better angah hafal lagu tu.Actually angah main clarinet so bukan hafal lagu nyanyi2 tu..tapi hafal lagu yg ada score music tu :D
Sekian
Read more ...