17 September 2013

SKANDAL TERBARU DJH??!!



Assalamualaikum dan salam sejahtera dan selamat hari-hari :)

Gambar apa pulak atas tu?? HAHA Skandal angah:) Apa apa pun...angah nak citer pasal apa yg jadi .Untuk pengetahuan semua,angah exam STUDIO adalah hari KHAMIS ni.Alhamdulillah.

Apa yg angah harap tak berlakulah lagi kejadian macam time MIDTERM hari tu.Kalau korang nak tgok entry tu boleh KLIK SINI. Kejadian yg agak memalukan bagi angah.Angah harap sangat tak jadi benda2 tak sepatutnya.

So apa yg nak dijadikan cerita sekarang,gambar kat atas tu adalah bukti.Haha..bukti apa?? Nantikan entry seterusnya :D

Sekian 
Read more ...

PREKTIS!! PREKTIS!!



Assalamualaikum dan salam sejahtera.Hurm..angah rasa2.lepas ni angah akan sibuk tapi sekejap saja..Maybe sehingga 5 haribulan oktober?? :)


Bukan apa,sebab sekarang mood FINAL EXAM dah datang...mungkin yg baru masuk terutamanya budak2 DEGREE tertanya2 kan?? Angah sekarang amik DIPLOMA MUZIK.So jangan nak heran sangat :)
Angah exam 2 minggu lebih.Seminggu untuk Written EXAM...seminggu lagi untuk studio exam :) Apa yg angah nak cakap adalah WISH ME LUCK.Doakan angah oke!! :)
Angah happy buat masa sekarang ni sebab blog angah un dah semakin elok,semakin bagus.Korang kena support angah jugak oke!! :)

Sekian  
Read more ...