19 September 2013

Pemenang Print Screen




Assalamualaikum dan salam sejahtera. Alhamdulillah..ada jugak yg ALERT dengan pengumuman angah tadi untuk mencari BLOGGER yg berjaya mem"Print screen" pageview blog DJH.
Sebenarnya bukan apa..sebab angah rasa nombor 55555 adalah nombor yg unik..dan jarang untuk kita jumpa lagi nombor macam ni..mungkin mengambil masa yg agak lama..



Ini adalah blogger yg berjaya membuatnya!! :) Apa yg angah nak katakan adalah tahniah!! Dan habuan yg menanti adalah....
PM angah di https://www.facebook.com/diarijejakahangat

Sekian 
Read more ...

Print Screen Segera!!




Assalamualaikum dan salam sejahtera. Angah mencari blogger yg mampu me"PRINT SCREEN" pageview blog DJH dlm jumlah 55555 :) Angah akan berikan sesuatu yg istimwa utk korang..

Apa yg perlu just buat entry dengan print screen :) itu je :) ingat!! 55555 

55555

Read more ...

Gara-gara CLARINET!!




Assalamualaikum dan salam sejahtera.Alhamdulilah..hari ni hampir berlalu.Hari ni merupakan hari yg bersejarah untuk angah kerana angah diuji untuk EXAM CLARINET.


 Apa yg angah boleh katakan "AGAK TERUK".Sebab apa?? sebab clarinet yg angah mainkan rosak. Bukan apa.Ceritanya macam ni,semalam clarinet tu jatuh..bersepai..maksudnya berterabur bahagiannya lepas jatuh ke lantai..

And then bila angah tiup dn nak buat SCALES bunyi low tak boleh nak buat...angah ingatkan hanya bunyi LOW..rupanya HIGH note pun tk boleh nak buat..angah baru perasan pagi tadi.Pukul 9 pulak dah exam..mana ada org kan time tu?? Dah la angah yg paling awal..

So angah pun masuk je lah dalam bilik RECORDING tu..dan teruskan..dan macam yg diduga..SCALES hancur!!! Bila angah nak tiup high note...tak boleh!!???? Serius angah dah fed up dah...Betapa angah prepare benda ni dari hari tu lagi...at last...macam ni jadinya??

Semuanya gara2 Clarinet yg jatuh hari tu.Tapi nak buat macam mana..dah nasib kan?? BTW angh ada berita happynya...selain SCALES..angah kena main 3 lagu pulak..and ALHAMDULILLAH..ketiga-tiga lagu tu angah main dengan elok..syukur...takda teruk sangat..macam tu jugak dengan SIGHT READING..alhamdulilah oke :)



Kesimpulannya,terimalah kurniaan Allah.Semuanya Allah dah tetapkan...Hanya kita je yg menerima atau tidak. Bagi angah semua ni adalah petunjuk supaya angah lebih berusaha di masa hadapan. :)


 Sekian  
Read more ...