21 September 2013

MINI GIVE AWAY BY T-SHIRT MUDAH TERENGGANU




Nak join?? Klik banner
Read more ...

Ranking Alexa Blog DJH : 21.9.2013


Assalamualaikum dan salam sejahtera..



Ini adalah Ranking Alexa untuk Blog DJH buat masa sekarang.Terima kasih kepada semua readers yg menyokong. :)
  Global Rank : 764 326 
   Malaysia Rank : 5055

Ranking Alexa sebelum ini :  SINI 
 
Read more ...

Segmen – Saya Mahu Ditegur






Assalamualaikum dan salam sejahtera.Alhamdulillah..hari ni angah rasa macam nak join contest yg hebat ni.First2 rasa macam takut je nak join.Tapi angah beranikan diri jugak.
Siapa yg suka bila blog kita ditegur kan?? Tapi bagi angah ,angah mahu ditegur sebab angah boleh usahakan lagi blog angah ni.Angah akan memperbaiki mutu blog angah,so sebab tu rasanya angah nak join contest ni :D
Lagi satu sebab,angah tgok kak MIA join,so angah rasa macam nak join jugak.Apa-apa pun angah terima teguran :)

 Sekian.
Read more ...

MEGA GIVEAWAY BY DJH & AHKAK GOJESS



Assalamualaikum dan salam sejahtera. Angah dan Ahkak Gojess kali ni telah bekerjasama untuk membuat MEGA GA.Kenapa mega ga?? Sebab hadiah yg sangat2 best!! :D
SEGMEN TAMAT




GIVEAWAY ni akan berjalan selama SEBULAN  sahaja!! :D

Syarat-Syarat Menyertai GIVEAWAY ini ialah:

  1. FOLLOW Blog penganjur AHKAKGOJES & DJHAdd To Circle Google +Mohamad Khairil  dan Like DiariJejakaHangat.
  2. Wajib LIKE.FOLLOW blog sponsor2 berikut.
  3. Buat entri bertajuk MEGA GIVEAWAY BY DJH & AHKAK GOJESS
  4. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen entri ini. *WAJIB
  5. Pemenang akan ditentukan melalui cabutan bertuah secara manual

BLOG PENGANJUR*WAJIB
 |AHKAKGOJES | DJH |

BLOG SPONSOR*WAJIB

 Add To Circle Google Kathy Rbain

LIKE FANPAGE SPONSOR*WAJIB


FOLLOW TWITTER *  X WAJIB

SILA KLIK UTK LIHAT HADIAH

SENARAI PESERTA
Harap korang support GA Angah dengan Ahkak Gojes ni :D

CODING ENTRY





Harapannya supaya GA ni mendapat sambutan yg hangat! Sambil2 dapat eratkan hubungan sesama blogger.Dengan hadiah yg lumayan!! :D
Read more ...

SMS Guru Disiplin Gila Seks



 Assalamualaikum dan salam sejahtera.
"Seorang pelajar lelaki 13 tahun dari sebuah sekolah di Sentul medakwa bahawa dia telah dicabuli oleh guru disiplinnya selama satu tahun. Selain menjadi seorang guru displin, pelajar itu juga didakwa mempunyai hubungan rapat dengan pelajar itu. Kejadian terbaru berlaku Jumaat lepas apabila pelajar itu dipanggil oleh guru berkenaan supaya membantunya. Pelajar itu lari ke balai polis berhampiran untuk membuat aduan. 
Guru disiplin itu juga sering menggangu seorang guru wanita di sekolah terbabit dan melakukan ganguan seksual. Setelah kejadian itu tersebar, guru wanita tersebut pun membongkarkan rahsia dengan menunjukkan SMS guru disiplin gila seks tersebut." 



Komen angah : Dunia sekarang benar2 diambang kiamat.Apabila maksiat berleluasa.Kadang2 angah tengok sekeliling angah banyak je maksiat yg wujud.Macam tak perlu malu dengan maksiat yg dilakukan.Semua orang macam relaks je.Apa kah ini?? Bila nak agama ISLAM dihina oleh penganut agama lain,mulalah nak melenting..tapi bila diri sendiri dah memalukan orang Islam..buat tak kisah pulak..
Muhasabah diri.Tak semua orang sempurna,tapi carilah kesempurnaan itu.

Sekian 
 
Read more ...