24 September 2013

Makan Tak??Assalamualaikum dan salam sejahtera.Angah nak kongsi 4 gambar berbeza yg memberi korang pelbagai rasa (Perasaan)


Apakah semua ini??Apakah binatang itu??Mengerikan.Daripada rasa lapar terus bertukar ke rasa benci.


Lagi satu makanan yg mengerikan.Ada sesiapa yg sanggup nak beli??Haha kalau jual 1 seposen pon angah rasa tkda sapa yg beli.


Yg ni pulak macam mana?? Kalau ada betul2 depan angah,dah lama angah makna sorang2!! 


Yg ni pun sama,nampak sedap sangat.Rasanya pulak??Angah agak2 tentunya sangat sedap.

*Angah rasa apa yg penting kat sini adalah makan untuk hidup.Bukannya hidup untuk makan.Thats all.

Sekian
Read more ...

Jadi Hensem Selepas Kena Reject Dengan Awek (9 Gambar)Assalamualaikum dan salam sejahtera.*Lihatlah bagaimana apabila kegagalan yg pertama membawa kepada kejayaan dimasa hadapan. :)
Read more ...

Ranking Semasa Pengomen Tegar Blog DJH :24.9.2013
Assalamualaikum dan salam sejahtera.Kali ni angah nak update Ranking Pengomen Tegar di blog DJH.Apa yg angah boleh katakan kedudukan banyak berubah.Tapi ada juga blogger yg masih maintain.Tahniah.Apa yg pasti Bila dah dekat2 hujung bulan ni,angah nak berikan "GANJARAN" kepada blogger yg mendapat Ranking Pertama.

Selain itu,angah juga akan meREVIEW blog blogger yg mendapat Ranking 2 sehingga 10.Baru lah best kan??? So angah rasa yg tu jelah yg boleh angah buat untuk masa sekarang ni. 

Untuk tengok Ranking sebelum ini boleh ke SINI 


Seperti biasa akak Kathy masih mendahului carta.Manakala blogger Invisible Me melonjak naik ke tangga 10,blogger Bahrain dan Leods Presla pula memasuki carta top 10. Blogger yg terkeluar daripada top 10 adalah blogger Sheila Salim , Norhasniza Khalid dan juga Nurfaezah Abdullah.


Untuk 10 ranking yg berikutnya,blogger Sheila Salim , Norhasniza Khalid dan juga Nurfaezah Abdullah jatuh ke ranking ini.Manakala blogger Cik Kumbang mendaki carta.Blogger yg lain ada yg turun dan ada jugak yg naik.Untuk 10 ranking yg terakhir,blogger Sabrina SA,YnaRazali jatuh daripada ranking 11-20 ke ranking ini.Manakala blogger yg baru masuk carta adalah nur farahain ,Tiqa Ni Hye dan BaNu Syah.Blogger yg terkeluar dari carta adalah cik yaya, Aisha Fauzi dan Faez Ourpicsem.

  • Blogger yg baru masuk carta adalah  nur farahain,Tiqa Ni Hye dan BaNu Syah.
  • Blogger yg terkeluar carta adalah cik yaya, Aisha Fauzi dan Faez Ourpicsem.

Sekian.

*Baru bersemangat nak update entry bila ada ramai orang komen,selain dapat tahu pendapat orang lain tentang entry tersebut,dapat juga beramah mesra sesama blogger. 

Read more ...