27 September 2013

Review 2 Blog DJH



Assalamualaikum dan salam sejahtera.
  1. 2 undian
  2. 3 undian
  3. 1 undian
  4. 0 undian 
  5. 0 undian
  6. 1 undian
  7. 0 undian
  8. 0 undian
  9. 1 undian
  10. 3 undian

Alhamdulillah..nampaknya angah dah mendapat pemenang review.Hehe..first time angah buat cara ni.Dengan suruh readers DJH buat undian.Kalau korang nak tersenarai dalam tu,korang kena selalu alert dgn FANPAGE DJH. Pemenang untuk REVIEW adalah...


Pada pendapat angah blog ni hebat.Kenapa hebat??Sebab pelbagai entry menarik yg angah selalu baca.Memang entry2 yg menarik.Selain tu,angah suka usha blog ni sebab dari segi gaya penulisan entry yg menarik.Korang tak percaya??Trylah baca.Maksud angah..ada something yg membuatkan angah nak baca entry dalam blog ALS ni.And last thing is..angah nak korang tgok blog ni sendiri...boleh tekan gambar tu..atau pun tekan link tu. :)




Pada pendapat angah..blog ni best.Sebab bila nak baca entry senang.Dengan jenis huruf yg senang nak tgok.Hehe.And untuk pengetahuan semua Pemilik blog ini merupakan salah seorang pengomen tegar blog DJH. :) Kalau ada header yg menarik utk blog ni,mungkin lagi best kut.Tapi ikut jugak lah pemiliknya.
Yang lain adalah,blog ni simple tapi best.Kadang2 ada je blog yg simple tapi bosan.So good job Sheila Salim. :) Terjah blog tu tau.

*Kenapa angah rajin sangat ni??Saja mahu kenal2 dengan blogger lain :) Beramah mesra melalui review blog.Anda mahu blog anda direview??Nantikan di fanpage DJH.


Read more ...

Yeayyyyyy Giveaway By Fatnaaaaa

Assalamualaikum dan salam sejahtera.Hari ni angah nak promote satu GA yg angah rasa sangat ohsem.Hadiah pun hebat dan yg paling best..syarat senang je.:) GA ni berlangsung dalam blog dan juga Instagram.Angah harap korang tertarik dan nak join :D






Syarat:

1. Follow blog fatnaaaaa and Rosie126_
2. Like fanpage:

3. Follow my instagram: @fatnaaaaa and my online shop: @Rosie126_
4. Buat entry tajuk "Yeayyyyyy Giveaway By Fatnaaaaa", give one question for me to be answered and make any catchy description for my online shop, letak banner and link kan semula dekat blog ini ye. Tag 3 orang dan pastikan dia tahu, pastikan.
5. Tinggalkan link korang dekat bahagian comment below yeay yeay yeay.

Hadiah:

1. Tribal top + Handmade charm bracelet + Topup RM5 + Bloglist + Review
2. Tribal top + Handmade charm bracelet + Topup RM5 + Bloglist + Review
3. Travel telekung + Topup RM5 + Bloglist + Review
4. Cute stuff { Ribbon sock + Sleeping mask } Bloglist + Review
5. Cute stuff { Ribbon sock + Sleeping mask } Bloglist + Review
6. Custom Made Phone Sticker
7. Black stylish shades

And...
3 winners will be selected randomly to win a doorgift. YEAYYYY

Pemenang akan dipilih berdasarkan "catchy description for my online shop", besides, the best catchy name will be use for my online shop trademark! Thank you thank you thank you.

Hope you guys will be helping me find some catchy trademark, cause im out of idea capacity :(

Anyway this giveaway berlangsung thru instagram too!



*Tolong menolong amalan mulia.

Read more ...

Politik + Kematian





Assalamualaikum dan salam sejahtera.Hari jumaat yg mulia ni dimulakan dengan rasa geram dan sedih.Korang try baca dulu. Ini adalah apa yg angah nampak di dalam FACEBOOK.
Apa yg angah nak katakan disini,janganlah sampai kematian seseorang itu diPOLITIKan.Bukan apa,sebab rasanya kalaulah benar sekalipun sudah tentunya akan membawa berita buruk.Tapi kalau tak betul??
Angah bukannya sokong mana2 pihak pun.Tapi dah sampai ajalnya.Maka itulah ketentuan tuhan.Perlukah mereka2 cerita seperti ini??Wallahualam.

 Sekian.
*Ramai org berfikiran tak matang sekarang ni.

Read more ...