29 September 2013

Sayang Keluarga??!!




Assalamualaikum dan salam sejahtera.KELUARGA.Kadang2 angah terfikir,macam mana kehidupan angah kalau takda keluarga.Siapa yg nak besarkan angah??Siapa yg nak jagakan angah??

Kalau lah takda keluarga disisi angah..rasanya angah tak tau apa yg jadi dengan angah.Angah rasa keluarga angah yg paling utama.Angah perlukan keluarga angah.Sebab apa??Keluarga yg akan membantu kita dulu.Betul tak??

Memang angah ni anak manja sedikit.Tapi bukan yg jenis manja teruk sangat..sebab parents angah tak pernah memanjakan anak2nya.Tahap kemanjaan antara adik beradik angah adalah sama.Tapi disebabkan angah seorang sahaja lelaki..so rasanya kenalah lebih sedikit kan??Hehe

Angah tak boleh bayangkan betapa susah payahnya family angah dalam membesarkan angah seorang ni. Angah rasa macam tak mampu nak balas jasa2 parents,adik beradik.Entahlah.Apa yg angah harap supaya keluarga angah tak ditimpa kecelakaan.Aminn..

Sekian

Read more ...

1st GiveAway by Sheila Eiman






Syarat-syarat penyertaan:

Syarat Penting : Blogger yang warganegara Malaysia
1. Follow Blog Sheila Eiman and Like HERE and HERE

2. Follow semua blog sponsor dan Like Pages diaorang ni k... (Jujur! akan disemak!)

i. Follow Nabila Medan  Like NabilaMedan Punye blogspot
ii. Follow Eyqa Hasnan Like EyqaHasnan's Blog
iii. Follow Sheila Shahfiekry Like Sheila Shahfiekry.My
iv. Follow Aisyhah Nyais (//Just Like Me) Like NNAisyhah

3. Buat entri bertajuk '1st GiveAway by Sheila Eiman', copy banner dekat atas tu. Tepek kan dekat entri korang. Siap buat entri, copy url dan paste kan dekat ruangan komen. senarai peserta akan di update.

*sponsor pun boleh join sekali. hikhikhik...
* Pemilihan PARA PEMENANG akan diadili melalui Random.Org and Top Refferal.

korang ajak ya kengkawan join. mudah-mudahan dapat sambutan. Aminnnn....


- SENARAI PESERTA. *update!!!
- SENARAI HADIAH.

*Jom join ramai2?? :D
Read more ...

Ranking Alexa Blog DJH : 29.9.2013





Assalamualaikum dan salam sejahtera.Macam biasa angah akan update tentang ranking Alexa.Alhamdulillah semakin kecil nilainya. :) Thanks kepada korang yg tak putus2 menyokong DJH.

Global Rank : 494,908

Malaysia Rank : 2,278

Klik SINI utk ranking Alexa sebelum ini.

Sekian
Read more ...

Segmen Bloglist DJH Oktober






Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua readers.Hari angah nak lancarkan Segmen Bloglist Oktober DJH.Syarat2nya :-

  • Follow blog DJH dan Follow blog INI,Like fanpage DJH.
  • Buat satu entry bertajuk " Segmen Bloglist DJH Oktober"  
  • Copy banner dan pastekan dalam entry itu.Kemudian letakkan link entry anda di ruangan komen entry segmen ini. 
  • Done.
 Angah akan check setiap penyertaan,mengikut syarat ataupun tidak.Simple kan? 
20 Pemenang akan dipilih sendiri oleh angah.Jom join ramai2.Terbuka kepada mana2 blogger yg ada blog :) Korang akan dimasukkan ke dalam ruangan BLOGLIST BULANAN.


Sekian.

Read more ...

Soal Jawab Fanpage DJH : 3



SYARAT2 GA/SEGMEN YG MENARIK MINAT RAMAI PESERTA??


Assalamualaikum dan salam sejahtera.So kita sambung lagi soal jawab di fanpage DJH.Angah telah pun mengeluarkan topik ini.Bagaimana pendapat korang??Antara pendapat likers fanpage DJH adalah seperti dibawah ini.







Untuk pendapat angah pula,angah lagi suka segmen/GA yg menggunakan teknik macam KAK MIA tu.Kita copy coding..sebab pantas je nak join.Lagi satu kita boleh follow/buat syarat2 yg lain kemudian.Bagaimana dengan korang??Berikan pandangan korang.

Sekian

Read more ...