30 September 2013

Saya Minta Maaf!!



Assalamualaikum dan salam sejahtera.Apa khabar readers??Alhamdulillah hari isnin ni bagi angah agak bagus seperti hari yg lain.

Angah rasa sedikit sedih hari ni.Bukannya apa,bila angah fikir tentang pancaragam sekolah yg angah join time sekolah.Angah mintak maaf.Sebab sebelum ni angah selalu update pasal band angah,apa aktiviti yg angah join..siapa member2nya..tai sekarag dah senyap.
Apa yg angah tengok band dah jadi lain.Minta maaf la kalau2 yg baca entry ni adalah budak band sekolah angah jugak.Tapi memang benar.apa yg angah tgok daripada luaran.Dah jadi lain,maybe sebab orang yg memimpin pasukan band bukan lagi yg jenis mementingkan orkestra..tapi sememangnya orang ramai mengenali band dengan orkestra.
Mungkin itu satu pembaharuan??Kita mana tahu.So angah minta maaf sangat sebab tak sempat nak datang ke sekolah untuk tgok apa yg patut.

Sekian.

*Bila kita dah ambil bidang yg sama di universiti..baru kita tahu apa masalah sebenar.  
Read more ...

Ranking Semasa Pengomen Tegar Blog DJH :30.9.2013




Assalamualaikum dan salam sejahtera.Nampaknya sudah dipenghujung bulan September,maka dengan itu angah nak mengumumkan TOP PENGOMEN TEGAR BLOG DJH untuk bulan Oktober adalah KATHY RBAIN. Tahniah diucapkan kepada akak Kathy.Jadi angah akan tunggu akak Kathy untuk pm angah di fanpage :)
Untuk blogger yg berada di ranking 2 sehingga 10,blog anda akan direview :D 

Kedudukan ranking dalam kalangan 1 sehingga 10 banyak berubah.Blogger yg baru menjengah naik ke kalangan ini adalah Sheila Salim yg kembali ke kalangan ini.Selain itu Marou Apple Hijau dan juga Shark Kay.Manakala blogger Asha Lya dan blogger Invisible Me melonjak naik mendaki carta.


Untuk kalangan 11 sehingga 20,blogger yg baru naik ke kalangan ini adalah blogger Fizi Zaidi,Adrianna Syaz,manakala Bahrain Ramlan dan Leods Presla pula jatuh ke kalangan ini.Blogger yg jatuh daripada kalangan ini adalah Adhie Sunan Saifudin manakala blogger Shark Kay,Marou Apple Hijau dan Sheila Salim melonjak naik ke kalangan seterusnya.


Untuk kalangan  21 sehingga 30 pula,blogger Liana Sulaiman dan Muhammad Khairuddin Lim memasuki carta ini buat kali pertama.Manakala blogger yg terkeluar daripada carta ini ialah Yna Razali,Banu Syah dan adk  dayah.


  • Blogger yg baru masuk carta adalah Liana Sulaiman,adrianna syaz dan Muhammad Khairuddin Lim
  • Blogger yg terkeluar carta ialah Yna Razali,Banu Syah dan juga adk dayah 
KLIK SINI UTK RANKING SEBELUM INI

Thanks kepada korang yg sudi datang ke blog DJH dan menghantar komen2 menarik.InsyaAllah angah akan teruskan lagi ranking untuk bulan yg berikutnya :D Nantikan update seterusnya. :D

Sekian
Read more ...

Alat anti-meniru bakal diperkenalkan di Malaysia



Assalamualaikum dan salam sejahtera. 
Pensyarah sini telah memperkenalkan topi anti-meniru di universiti ini. Tetapi ramai rungutan diterima kerana katanya menyeksa pelajar sini. 






*Apa pendapat korang??Menyeksakan jugak lah bagi angah,boleh terkehel leher.Haha..jujrulah tak perlu meniru2 ni.Buat rugi masa dengan rugi duit je.

Sekian 
Read more ...

HARIMAU mati dipijak manusia.




Sekumpulan penduduk yang berang memijak bangkai seekor harimau bintang yang mati ditembak polis.Mereka memijak bangkai tersebut kerana haiwan tersebut sebelum ini berkeliaran di pinggir bandar Kathmandu sehingga menyebabkan penduduk hidup dalam ketakutan.

Menurut laporan, seramai 15 orang cedera termasuk tiga anggota polis dan dua pegawai dari Jabatan Perhutanan selepas diserang haiwan itu.Bangkai haiwan itu juga diarak penduduk yang gembira dengan kematian harimau tersebut.






*Kesian pulak angah tengok binatang ni.Rasa sedih pulak..hehe terbayang kucing kat rumah angah..kalau la kucing2 kat rumah angah kena macam ni?? Habislah diorang ni..
Read more ...