1 Oktober 2013

SAYA NAK REVIEW BLOG!!!




Assalamualaikum dan salam sejahtera. Angah nak review 1 blog terpantas yg komen..dan 1 blog paling last yg komen untuk entry ni.Cepat2 dan pantas!! Senang dan mudah.Follow blog ni,Like fanpage DJH dan tinggalkan link Blog anda di ruangan bawah ni!!!


SAYA NAK REVIEW BLOG!!!

sekian..

Sehingga pukul 10.00 malam ini!!

Read more ...

Konfiden + Yakin



Assalamualaikum dan salam sejahtera diucapkan kepada semua readers.

Alhamdulillah angah baru je selesai exam CTU hari ni di dewan yg sama macam hari tu.Dewan Agong Tuanku Canselor.Apa yg angah nak kongsikan adalah tentang budaya pelajar yg angah baru nampak,baru tau dan baru alami.
 Peperiksaan baru bermula..tak sampai 30 minit sudah ada pelajar yg dah mintak untuk keluar.Time tu angah baru terkial2 nak menjawab soalan objektif,sedangkan masih ada subjektif yg perlu dijawab.
Angah ingatkan sedikit je manusia yg macam tu,rupanya ramai lagi.Angah pandang je kawasan belakang..nah...berapa kerat je ada.Tapi bila tgok fakulti lain punya student yg duduk di bahagian tengah dan hujung sebelah kiri,diorang tk bangun pun sehingga habis exam.

So maybe korang pernah alami benda ni,tapi bagi angah benda ni baru sangat.Tak pernah kut time angah sekolah dulu ada pelajar yg keluar awal.Pengalaman yg menarik ni.Maybe yg keluar awal ni sudah yakin dan konfiden dengan jayanya.Sama2 kita tengok result nanti :D

Sekian


Read more ...

MISTERI Kolej Jati




Assalamualaikum dan salam sejahtera.Apa khabar korang?? :) Hari ni angah nak cerita tentang something yg dah berlaku dekat Kolej Jati baru-baru ni.
Ceritanya macam ni,kawan2 angah pegi exam hari sabtu hari tu..exam muzik..so maknanya budak2 muzik memang takda kat kolej..bila balik je kolej lepas exam tu..dua org kawan angah telah kehilangan laptop!!
Tak sangka sungguh..angah pun cepat2 check dalam locker tgok entah2 angah punya pun takda..tapi alhamdulillah..ada...kalau tak macam mana angah nak update blog skrg kan??Tapi kesian la jugak dekat kawan angah tu.

Memang hujung2 semester macam ni ek?Kecurian selalu berlaku??Angah pun rasa pelik juga la.Sebab kat kolej yg tinggal budak2 TESL,AD dengan degree..so antara tu je la kut yg boleh mencuri..kalau tak jugak,maybe makcik cleaner.Hurm..entahlah..usaha mencari sudah pun dibuat.
Kepada pencuri laptop tu,teruskanlah kerja mu itu.InsyaAllah akan ada balasan di akhirat kelak.

Sekian.

*Rasa2nya siapa ek??  
Read more ...

Pamela Anderson Tiruan?!!


 Assalamualaikum dan salam sejahtera.
Kerana obses dengan fizikal dan tubuh badan pelakon seksi Pamela Anderson, seorang wanita bernama Carolyn sanggup berhabisan sebanyak RM87,000 semata-mata ingin kelihatan seperti idolanya itu.
Wang yang dibelanjakan itu dihabiskan dengan melakukan pembedahan membesarkan payu dara, suntikan di bibir serta suntikan menggelapkan kulit.
Model yang berasal dari Merseyside, United Kingdom ini menyatakan dia ketagih untuk menjadi seperti Anderson yang sememangnya menjadi idolanya semenjak kecil.
“Saya membesar dengan Baywatch dan merasakan dia sangat cantik. Jadi saya berasa teruja untuk kelihatan sepertinya,” ujarnya.





*Sanggupkah anda mengubah ciptaan Tuhan??Fikir2kanlah..
Read more ...