2 Oktober 2013

Wordless Wednesday 3



DJH di MOBILE PHONE.

Read more ...

Soal Jawab Fanpage DJH : 4




Assalamualaikum dan salam sejahtera.So kita teruskan lagi dengan soal jawab di fanpage DJH. Kali ni tentang BLOG LOADING LAMBAT??APA SEBABNYA??





So diatas adalah pendapat  rakan2 blogger di fanpage..macam mana pulak dengan pendapat korang??Jom berikan pandangan korang disini.

Sekian.

Read more ...

Wordless Wednesday 2




Saya Sudah Berkahwin

Read more ...

Saya Sudah Review Mereka.



Assalamualaikum dan salam sejahtera readers :).

So hari ni angah nak buat review untuk entry yg semalam.Blogger terpantas..dan juga terakhir yg komen.. :)


 So blog yg paling pantas adalah http://www.amirahamer.blogspot.com/
Sebuah blog yg comel.Tapi bagi angah tulisan tu agak cerah sangat..dengan background warna putih,agak sukar untuk membaca entry2nya,tambah2 yg rabun mcm angah ni. :D Yg lain2 angah rasa dah cukup ohsem dan menarik!! Hurm..apa lagi tunggu?? Jom terjah blog ohsem ni.

Blog terakhir yg komen adalah http://invisiblenote.blogspot.com/.Kenapa blog yg bawah tu tk dapat??Sebab angah beritahu di situ..hanya sehingga pukul 10,so jom kita tgok..


Blog yg cantik dan menarik.Kaler purple,sama macam blog angah,apa yg angah tahu..tuan punya blog ni merupakan antara pengomen tegar untuk blog DJH ni.Hurm..:) Blog ni jugak mempunyai banyak entry2 menarik..seperti entry2 untuk mendownload drama melayu.Pendapat angah adalah teruskan berblogging sebab blog ada dah cantik dan ohsem :D

Sekian sahaja untuk kali ni.


Read more ...