4 Oktober 2013

CPUV pertama di blog saya.





Assalamualaikum dan salam sejahtera.Akhirnya penantian angah berbaloi.Iklan CPUV atau BE (Buffered Earning) sudah pun hadir di blog DJH.
Thanks kepada semua yg sudi menjengah dan klik iklan nuffnang di blog DJH. 

Sekian



Read more ...

Ranking Semasa Pengomen Tegar Blog DJH : 4.10.2013



 Assalamualaikum dan salam sejahtera.Hari ni angah nak update senarai rankiing utk TOP PENGOMEN BLOG DJH Semasa. Angah tak sempat lagi nak review blogger yg mendapat tempat kedua sehingga ke 10 untuk bulan lepas.Manakala akak Kathy selaku penyandang ranking pertama sudahpun menghantar detail kepada angah :D

Untuk kalangan 1 sehingga 10,blogger Marou Apple Hijau jatuh manakala blogger Leods Presla maik kembali ke atas.Ada beberapa perubahan carta berbanding minggu lepas.


Untuk kalangan ini pula,blogger Leods Presla kembali ke carta atas manakala blogger Syazrin Rayhan,Kisah Si Dairy,Muhammad Khairuddin Lim naik ke kalangan ini.Blogger Aswan Azmy,Sheila Eiman jatuh ke tangga bawah..manakala blogger Marou Apple Hijau jatuh ke kalangan ini.
Untuk kalangan ini pula,menyaksikan beberapa blogger baru seperti blogger Farah Waheda Wahid,ezrie idris,aien hermionie baru masuk carta utk pertama kali manakala blogger Yna razali yg terkeluar carta kembali masuk ke carta.Blogger yg terkeluar daripada kalangan ini ialah Tetamu Istimewa,Adhe Sunan Saifuddin,Ayu Insyirah dan Chot.

  • Blogger yg baru masuk carta adalah Farah Waheda Wahid,ezrie idris,aien hermionie dan Yna Razali
  • Blogger yg terkeluar carta ialah  Tetamu Istimewa,Adhe Sunan Saifuddin,Ayu Insyirah dan Chot

Thanks kepada semua yg support blog DJH selama ini.Untuk pengetahuan korang,ranking ini mengikut berapa banyak korang komen di blog DJH selama 30 hari sebelum tarikh hari ini. :) 


Read more ...

TERSESAT di RUMAH MONA FENDI.



Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Semalam ketika jam pkul 1 sehingga pukul 4 pagi,angah dan rakan angah berjalan2 di sekitar kawasan Shah Alam.Apa yg boleh dikatakan adalah..angah berjaya untuk ke rumah salah seorang penjahat terkenal Malaysia..iaitu MONA FENDI.
Apa yg memelikkan angah adalah..angah pegi dengan kawan angah dalam 2 kali..kali pertama tu oke lagi...boleh je nak balik..pastu kali kedua.. dah lalu kawasan rumah tu lagi...and then bila nak teruskan perjalanan ke tempat lain...kami semua lalu jalan simpang di tepi..dan....pelik.tetiba...rumah Mona Fendi berada di sebelah kiri kami??!!! Agak misteri di situ.Dan yg menyedihkan adalah kereta yg kami naiki berhenti enjinnya  betul2 dihadapan pintu rumah tersebut.

Cuba korang bayangkan?? Dah la dalam kereta tu ada 3 org perempuan dgn 2 org lelaki.Agak menakutkan..dengan suasana maam jumaat.. pkul 2..4 pagi pulak tu..hehe :)

Sekian.

*Bagi angah perkara ni amcam pengalaman istimewa untuk angah.Yeah..untuk pengetahuan korang..angah ada buat beberapa entry tentang Mona Fendi sebelum ini.

Mona Fendi 3

Mona Fendi 2

Mona Fendi 1

Read more ...