7 Oktober 2013

Soal Jawab Fanpage DJH : 5 : BLOG HILANG??



BLOG TERPADAM DAN TERUS HILANG??

Assalamualaikum dan salam sejahtera.Pernahkah korang mengalami kejadian seperti ini??Argghh sangat teruk bagi angah.Korang pulak macam mana??Di bawah adalah mereka yg menjawab dan memberi pandangan di fanpage DJH.




Bagaimana pendapat korang??Pendapat angah kalau jadi macam ni,angah akan rest sekejap berblogging,kecewa dengan apa yg berlaku.Lepas tu angah akan mula balik..atau cari hobi baru selain berblogging :D 
Sekian.

Soal jawab sebelum ini SINI
Read more ...

Bila Dah Takda Idea??





Assalamualaikum dan salam sejahtera,readers.

Apa yg korang buat bila dah tak ada idea nak tulis entry?? Sebenarnya angah pun tak tahu.Haha
Bila angah takda idea untuk update blog,angah akan blogwalking banyak2!! Apa yg angah jumpa..angah baca..angah akan komen dekat entry orang lain.Dan secara tiba2 idea tu akan datang.
Selain tu,angah dah plan siap2 apa yg angah nak update contohnya macam pengalaman angah hari ini.So angah akan simpan memori tu dalam kepala.Tu pon kalau angah boleh ingatlah,haha.
Lagi satu,kalau angah boring dan takde idea..apa lagi boleh buat?Edit la blog.Cari tutorial macam mana nk improvekan blog,melainkan blog korang dah betul2 hebak :D
So yg tu je lah kut.Bila dah takde idea.Hehe kalau dah tahap tak tau sangat2 nak buat apa,angah tidur atau tgok filem..hehe tu pon kalau cuti :D 
 Sekian.

*Apa pendapat korang pulak???
Read more ...

Update : Khas untuk Pengomen Tegar




Assalamualaikum dan salam sejahtera.Oke angah nak citer pasal penambahan baru widget di blog DJH.Korang boleh tgok sendiri dekat bawah blod DJH.Ada satu widget baru yg angah letak khas utk Pengomen Tegar Blog DJH.Hanya 10 yg teratas sahaja yg akan dimasukkan ke situ.So yg mana yg tersenarai sekarang tu adalah mereka2 yg berada di ranking teratas utk akhir bulan September :D

Sekian

*Siapalah DJH kalau bukan kerana korang.

Read more ...

REVIEW TOP PENGOMEN DJH OKTOBER 2013


Assalamualaikum dan salam sejahtera readers.Alhamdulillah hari ni baru sempat nak review simple je TOP 10 pengomen blog DJH.Dah lama dah angah buat entry ni cuma nak publish tu lambat skit.Apa yg angah nak cakap adalah angah hanya review blog yg rankingnya daripada 2 sehingga 10 kerana tempat pertama mendapat hadiah istimewa daripada angah :D 



Blog AshaLya bagi angah comel,penuh warna warni.Selalu menghantar komen2 ke blog DJH,dan tak heranlah kedudukannya berada di ranking kedua dibawah AkakKathy.Blog yg best cuma angah rasa perlu lagi banyak edit lagi.Good job.Teruskan berblogging..dan menjadi top pengomen lagi :D




Blog Yumida ni adalah salah satu blog yg menjadi kewajipan utk angah blogwalking.Sebab apa??Sebab angah suka dengan entry2 baru yg selalu diupdate dalam blog tu.Kadang2 kalau angah tak sempat.Rasanya blog ni dah cukup ohsem :D


Blog Cik Akak yg purple hehe sama pulak.Ini jugak salah satu blog yg angah blogwalking setiap hari,tu pon kalau ada masa.Blogger yg sangat peramah dan best.Angah suka dengan blog Cik Akak sebab kaler purple.pastu suka update entry yg best2 :D


Blog Invisible Note yg sekali lagi kaler purple kot!! HEHE memang sekarang ni trend kaler purple kot??Maybe??Bagi angah blog ni simple..tapi kalau simple tak bermakna tak menarik kan??So bagi angah simple dan menarik a.k.a awesome la blog ni.Entry2 yg menarik dan da bomb :D



Blog Teto Yaksa merupakan blog yg bagi angah blog yg simple dan menarik.Cuma bagi angah lagu tu sangat tak sesuai,mungkin bgi Teto sendiri itu dah oke takpe la.Heheh cuma bagi angah mengganggu naseb baik boleh di off kan :D Yg lain2 bagi angah boleh dimajukan lagi :D


Blog Dayang Deno adalah salah satu blog yg terkenal bagi angah.Wow,blog yg cantik dan terang benderang warnanya.Warna-warni jugak blog ni :D Blog ni rasanya tak perlu komen banyak2 sebab apa??Blog ni dah awesome sangat!! :D



Blog Marou Apple Hijau ni secara jujurnya angah cakap,baru first time angah menjengah ke blog ni.Hehe Bagi angah blog ni mempunyai masa depan yg cerah dan ohsem suatu masa nanti.Teruskan berblogging!! :D




Blog Sheila Salim rasanya pernah direview oleh angah tempoh hari.Tapi tak apa kita review lagi.Blog yg simple mimple.Kalau ada header yg cantik dan awesome mungkin lebih bagus.Yg lain2 rasanya takde dah.Blogger yg peramah dan best.



Blog Shark Kay yg mantap dan ohsem.Blog yg menarik dan ohsem.Ada banyak citer menarik dan best.Teruskan berblogging insyaAllah kita sama2 menuju kejayaan dalam dunia blogging ni.Teruskan spport angah :D



Sekian.Tahniah kepada mereka.Anda nak direview jugak??Rajin2lah hantar komen korang ke blog DJH.Tahniah!! :D
Read more ...