21 Oktober 2013

TIPS MENGENAL PENIPU DI LAMAN FACEBOOK


Assalamualaikum dan salam sejahtera.Kali ni angah nak kongsi tentang cara2 mengenal pasti






*Macam mana? korang boleh percaya tak??
Read more ...

Stress : Mood Berblogging Hilang!!




Assalamualaikum dan salam sejahtera.
Mood blogging dah semakin hilang.Nak tahu kenapa?? Tgok entry sebelum ini.  Sangat sedih.Sebab angah dah tak tahu nak buat apa dengannya.
Mood angah tetap happy dalam sedih.Haha..sebenarnya tkde apa la.InsyaAllah nanti elok balik.Tak perlu nak sedih lama sangat2 kan?? :D
Sekian. 
Read more ...

Feed BLOG Lambat Update!!!



Assalamualaikum dan selamat sejahtera.
Nampak kan apa yg terjadi??FEED blog lambat update.Tengok gambar kt atas tu,dah 41 minit baru nak update.Tak ke lambat sangat tu??
Angah ada juga usha blog2 yg jadikan blog angah sebagai salah satu bloglist mereka,apa yg angah dapat adalah lagi teruk!!! Entry yg sebelum tu iaitu Kampungku Banjir je yg wujud.17 hours ago.
Macam mana nak buat eh??Angah tak tahu la kenapa masalah ni terjadi.Kan dah spoil mood nak berblogging??Bila tgok blog ni je,asyik2 masalah yg sama.Angah dah tak tahu nak fikir macam mana.Korang ada solusinya??
*Tolong bantu saya.
Read more ...

Segmen 12 Jam Bloglist #5 Mialiana.com


Pencarian bloglist bagi bulan November dan Disember 2013 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 21 Oktober 2013, iaitu tepat jam 11.30 pagi sehingga 11.30 malam nanti. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 12 Jam Bloglist #5 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
Senang dan mudah bukan?

15 blog yang bertuah akan dipilih oleh random.org dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga.

tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...
Read more ...