24 Oktober 2013

"Terima Kasih Blogger Mialiana."




Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Sebenarnya 2 hari belakangan ni angah agak sibuk dengan urusan angah,so menyebabkan angah tk dapat update blog dan natijahnya pageview menurun.Tapi tak apa la.Angah harap bolehlah angah berblogging seperti biasa lagi.

FEED BLOG dah pulih?? Entahlah,hehe angah ada tanya seorang blogger suka bantu blogger lain iaitu KAK MIALIANA. Dan alhamdulillah,Kak Mia bantu angah.

Kat atas ni adalah conversation antara angah dan Kak Mia.Secara jujurnya angah nak beritahu korang,Kak Mia memang best,sanggup bantu blogger newbie macam angah.Angah memang respek dengan blogger Otai macam Kak Mia. :D
Akhir kata,tak rugi berbaik dengan blogger-blogger lain. 


Read more ...

Baru Sahaja Selesai Berzina??!!!

 Assalamualaikum dan salam sejahtera.
Tanpa segan silu seorang perempuan bawah umur dengan selambanya memuat naikkan gambar dia dengan kekasihnya yang baru sahaja selesai berzina dengan status kontroversi


"YESS AKHIRNYA DAPAT TERUNA DIA. FUHH SELESA ^^)"

Apa nak jadi dengan budak-budak sekarang ini? Semakin hari semakin rosak. Pendedahan internet yang tidak terkawal mungkin mendorong mereka ke arah gejala maksiat.


*Tengah2 blogwalking jumpa entry menarik ni.Huh,komen angah,dah semakin teruk budak sekarang ni.Kalau lah adik angah sendiri yg buat mcm ni??Tak ke akan dibelasahnya dia sampai pengsan.IBUBAPA dah tak mainkan peranan dah ke?? Ish2.
Read more ...