25 Oktober 2013

Lirik Kau Kekasih Ku - Siti Nurhaliza



Indah di mata... indah dijiwa yang berahi Bagaikan direnda... terpesona penuh asyik Dan kubelai... sisir angin yang berbisik Bukan rahsia... kau kekasih ku... 
Pecahan ombak...yang menyentuh pipi ini Pedih rasa hati... bagai ditusuk panah duri Dan kusapu... kerna kabur pandanganku Dalam langkah... tarian cintamu 
( korus 1 ) Duhai malam... tiada bintang... Menghiasi... taman kasih ini... Hanya aku... sendirian... Tak berteman... keseorangan... 
( korus 2 ) Kekasih ku... hanya aku... Yang memuja... sisa cinta ini... Seandainya... ombak laut... Surut lagi... aku pergi... oh... 
Kekasih ku... oh... 
Seiring camar pulang... setia pada janji Itu doa ku... selama ini... 
( ulang korus1, korus2 ) 
Dari mata... dari jiwa yang berahi Makin kumengerti... istilah percintaan ini Moga nanti... ada seru menyatakan Kau kekasih... hingga ke akhirnya... Kau kekasih... hingga ke akhirnya... Oh... kekasih

*kekasih ke?? 
Read more ...

Visit Malaysia Year 2014




Assalamualaikum dan salam sejahtera.


Tahun 2014 merupakan tahun melawat Malaysia,jadi angah nak promosikan MALAYSIA sebagai salah satu tempat yang terbaik di dunia.Berterusan dengan itu,angah dengan rasa bangganya ingin memberitahu bahawa angah akan buat entry tentang Malaysia.

Bukan apa,angah sahaja nak memeriahkan tahun melawat Malaysia,sambil dapat promosikan tempat-tempat menarik di Malaysia.Selain itu,orang Malaysia sendiri akan tahu tentang tempat menarik di Malaysia.
Untuk pengetahuan anda,setiap entry yang akan angah buat berkaitan dengan visit Malaysia Year 2014,akan disertai dengan hashtag #VMY2014.Jadi bolehlah anda baca dan cari entrynya dengan hanya menaip #VMY2014.
 
Ini bukan segmen,angah hanya suka untuk promosikan Malaysia.InsyaAllah,akan ada yang tertarik dengannya. :D
Sekian. 
Read more ...

Ranking Semasa Pengomen Tegar Blog DJH : 25.10.2013


Assalamualaikum dan salam sejahtera.Macam biasa,angah nak update rankign pengomen tegar blog DJH untuk setakat hari ini. Siapakah yg mendahului??Jom kita tgok. 

Seperti sebelum ini,akak Kathy masih mendahului carta dengan diekori rapat blogger Invisible Me.Blogger yg terkeluar daripada kalangan ini ialah blogger Yumida Huda manakala blogger yg naik ke kalangan ini ialah blogger Sheila Salim.

Untuk kalangan ini pula,blogger yg terkeluar adalah Leods Presla ,Deno,Ain Eddihar dan Yumida Huda manakala blogger yg baru masuk kalangan ini ialah rokot nuluhan,Cweet pinky dan juga NURSHAKIRA ABDUL HALIM.


Untuk kalangan ini pula ramai blogger yg baru masuk kalangan ini ialah deno,Leods Presla,TelingaBulat,zulhilmi tempoyak,Anis Hayati,Liza Licha.Manakala blogger yg terkeluar senarai ialah Mia Liana,Cik Kumbang,Nisha,Tiqa Ni Hye,ezrie idris,rokot nuluhan,cweet pinky,NURSHAKIRA ABDUL HALIM.

  • Blogger yg baru masuk carta ialah  blogger TelingaBulat,zulhilmi tempoyak,Anis Hayati,Liza Licha.
  • Blogger yg terkeluar carta ialah blogger Mia Liana,Cik Kumbang,Nisha,Tiqa Ni Hye,ezrie idris.
Terima Kasih semua yg tak putus2 hantar komen2 berguna anda.Tak sabar nak tunggu hujung bulan ini utk beri penghargaan kepada top 10 pengomen tegar.:D Jom komen2 di Blog DJH sampai pengsan. :D

Sekian.


Read more ...

Ranking Alexa Blog DJH : 25.10.2013





Assalamualaikum dan salam sejahtera.Dah lama angah tak update ranking Alexa.Mungkin ada antara korang yg menganggap ALEXA RANK ni tak penting,tapi bagi angah agak penting sebab ia menunjukkan prestasi blog kita.
Global Rank : 293,811

Malaysia Rank : 1,292


Tak lupa,nak ucapkan terima kasih kepada semua yg tak putus2 menyokong DJH.Alhamdulillah..
Sekian

Read more ...