27 Oktober 2013

Final Pantai Timur : Tahniah


Pemain Pahang Matias Ruben Conti merebut bola dengan pemain Sarawak, Junior Eidstal dalam aksi separuh akhir kedua Piala Malaysia di Stadium Negeri, Kuching.
Pahang mara ke final bertemu Kelantan selepas tewaskan Sarawak agregat 4-2

Kuching: Rekod Bujang Senang yang menang semua sembilan perlawanan terakhir di Stadium Negeri bukan saja lebur selepas seri 1-1 dengan Pahang pada aksi separuh akhir kedua Piala Malaysia, malam tadi, malah lebih kecewa apabila terkandas untuk ke final buat kali kedua.

*Tahniah buat kedua2 pasukan yg akan berentap di FINAL.
Read more ...

Justin Bieber Tiruan??!!


Toby Sheldon yang berusia 33 tahun adalah seorang peminat Justin Bieber yang tidak jemu untuk nampak sepertinya. Dia telah belanja sehingga RM 200,000 agar kelihatan seperti dia. Adakah dia nampak serupa selepas itu?
*Perlukah untuk mengubah rupa sehingga menjadi sebegitu rupa??Membazir je!!!Apakata simpan duit untuk masa depan??Btw rupa sebelum lagi elok daripada muka selepas!!
Sekian
Read more ...

Pencarian Bloglist NOVEMBER Bermula??!!!!


Assalamualaikum dan salam sejahtera.
Angah sedang mencari blog yg sesuai dan terbaik untuk dimasukkan ke dalam senarai bloglist!! Bagaimana?? Bagaimana nak join?? Senang dan mudah.Untuk pencarian kali ini,angah menggunakan laman FB sebagai platformnya.Tiada di blog.
Anda hanya perlu tinggalkan link blog anda di ruangan komen untuk status seperti di atas sahaja!!Dan selepas itu,dengan secara automatiknya anda telah turut serta dalam pencarian ini.Senangkan??
Kenapa angah menggunakan FANPAGE FB sebagai platform??Sebab angah rasa,kadang-kadang angah kena berikan ganjaran juga kepada mereka yg menjadi pengelike FANPAGE DJH.Jadi inilah masa yg sesuai.Angah hanya akan masukkan mereka yg tinggalkan link blog mereka di status itu sahaja!! Ingat!!!!
Sekian.

Read more ...