3 November 2013

Piala Malaysia 2013 : Pahang Juara!!!



Assalamualaikum dan salam sejahtera.
Alhamdulillah dah berakhir perlawanan yg penuh sengit sebentar sahaja tadi.Dan nampaknya pasukan PAHANG berjaya menjadi juara setelah menewaskan pasukan Kelantan dengan 1-0.
Selepas kemarau 21 tahun, tahniah PAHANG kerana berjaya menjulang Piala Malaysia!! Tahniah juga buat KELANTAN kerana bermain dengan baik. This is Pantai Timur!
 
 TAHNIAH PAHANG,KELANTAN,tak apa,cuba lagi musim hadapan!!
 
Read more ...

Final Piala Malaysia 2013 : Pahang atau Kelantan


PAHANG / KELANTAN


Assalamualaikum dan salam sejahtera.
Kehangatan semakin terasa!Pasukan manakah pilihan anda?? Jom meriahkan perlawanan dengan menontonnya dari rumah!! Nak beli tiket tak sempat + jauh sangat. So apa lagi yg boleh buat??
Kalau angah,angah sokong Kelantan.Sebab apa? Sebab entahlah.Tapi angah rasa macam nak sokong Pahang.Senang2 angah sokong dua2.Walaupun angah daripada Kedah.So sama-sama nantikan keputusannya!! :D

Sekian. 


Read more ...

Ngeri : Seluar Dari Kulit Mayat Sebenar

Assalamualaikum dan salam sejahtera. 
Pada abad ke-17 di Iceland, ada dukun yang membuat seluar dari kulit kawannya sendiri yang telah meninggal dunia, seluar ini dikatakan membawa kekayaan.

Menurut legenda, kesepakatan mengerikan di antara dua kawan baik untuk mengatur yang akan menjadi seluar atau 'necropants,' yang digunakan untuk tujuan sihir tradisional pada masa itu.

Seluar ini di letakkan di The Museum of Icelandic Sihir & Sihir di Holmavik, Iceland,
Untuk membuat necropants atau seluar kulit manusia ini didapatkan dari orang yang sudah meninggal dan sudah mendapatkan izin dimasa hidupnya. dari perjanjian mereka harus menggali tubuh sahabatnya yang sudah meninggal dan melepaskan kulit mayat dari pinggang ke bawah dalam satu potong tanpa lubang atau calar, untuk membuat seluar mengerikan ini.



*Sangat mengerikan dan pelik.Sanggupkah anda??Mampukah anda untuk memakainya??Seram!!
Read more ...

Beriklan di blog DJH




Assalamualaikum  dan salam sejahtera.
Kalau korang perasan dekat bawah bloglist bulanan ada ruangan baru iaitu sewa iklan.Jadi malam semalam angah ada buat tawaran dekat fanpage tentang tapak iklan percuma.Ya percuma sahaja untuk bulan pertama.Dan alhamdulillah baru je angah post status tu,dah ada org yg pm.
Sebenarnya angah nak memeriahkan blog ni dengan iklan.Takkan dengan iklan nuffnang je?Selain tu,nak jugak angah merasa dapat duit daripada blog,hanya dengan beriklan.Tapi angah tak tahu lagi nak letak berapa harga untuk bulan seterusnya.Angah harap ada yg sudi beriklan di blog DJH ni.
Sekian.
Read more ...