5 November 2013

Alhamdulillah sudah 1000...




Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Apa yg dah seribu tu?sERIBU RINGGIT??atau apa??Ha,pengelike fanpage DJH sudah mencapai 1000.Terima kasih kerana Like Fanpage DJH untuk mengetahui perkembangan DJH.
Mungkin ada blogger yg fanpagenya sudah beratus ribu,tapi bagi angah 1000 tu adalah angka yg memberi angah semangat untuk meneruskan perjuangan dalam arena Blogging.Hehe..
Btw,angah harap semakin bertambah.Dan InsyaAllah angah akan berusaha untuk tingkatkan lagi pencapaian BLOG DJH.
Terima Kasih Semua. 

Read more ...

Minta maaf sebab curang...



Assalamualaikum dan salam sejahtera.
Angah nak minta maaf sebab curang.Curang apa? Ha,kalau korang tgok blog DJH sekarang dah takda iklan Nuffnang.Sebab apa?? Sebab angah nak bertukar mood.Nak try guna Komli.InsyaAllah kalau nampak gaya macam oke,angah teruskan.Kalau bermasalah juga,angah tukar balik kepada Nuffnang.
Sebenarnya bukan apa,sebab rasanya mood tahun baru,so kenalah berhijrah kan??Cuma kalau penghijrahan itu tak begitu bagus,lebih baik kembali kepada sebelumnya.
Sekian. 
 
 Join Segmen Saya
Read more ...

Motif Sebenar...




Assalamualaikum dan salam sejahtera.
Sebenarnya angah nak cerita tentang Motif sebenar angah buat segmen review blog tu.Segmen ni angah nak buat sebab angah nak mnecari lebih ramai kawan di dalam DUNIA BLOGGING.
Angah nak review blog2 hebat,jadi bila dah review,secara tak langsung blog anda juga akan dipromote serta aktiviti blogwalking juga akan berlaku.InsyaAllah,PAGEVIEW korang,FOLLOWER korang juga akan meningkat.
Klik Sini Untuk Join 
Sebab tu angah harap ramai yg join,caranya pun mudah je,hanya klik2 dan tinggalkan link blog di mana2 yg korang suka,sama ada di blog atau pun di Fanpage.Simple je kan??Dan yg paling penting jujurlah.
Angah harap ramai yg join,sebab itulah salah satu sokongan anda terhadap angah.Sekian. 
Read more ...

Salam Maal Hijrah 1435




Assalamualaikum dan salam sejahtera.
Angah nak ucapkan selamat Ma'al Hijrah kepada semua yg beragama Islam.Selamat tahun baru.Rasanya masih belum terlamat lagi kan?
 

Mari kita berhijrah ke arah yg lebih baik.Berazam untuk lebih maju kehadapan tanpa meninggalkan pegangan agama.
Sekian.
Read more ...