6 November 2013

Fitnah : Aeril Zafrel Kahwini Ummi Nazeera





"Nampaknya aktor Aeril Zafrel akan kembali hangat diperkatakan selepas dia kini dituduh pula pernah berkahwin dengan aktres Ummi Nazeera. Jika sebelum ini dia dibayangi dengan  kontroversi pernikahan sulitnya dengan aktres Wawa Zainal, Oktober lalu kini Aeril bakal berhadapan pula dengan tuduhan pernah berkahwin dengan Ummi Nazeera pula.
Menurut Aeril atau nama sebenarnya Suhairil Suhari, 25, dia dengan pelakon wanita tersebut tidak pernah berjumpa dan hanya bertegur di laman sosial secara terbuka sahaja dan tidak pernah berjumpa secara peribadi.
“Tuduhan seperti ini cubaan untuk mencemarkan dan menjatuhkan peribadi agar orang diluar sana bertanggapan buruk terhadap diri saya.
“Sejujurnya saya bertegur sapa dengan Ummi Nazeera menerusi laman sosial sahaja dan tidak pernah sekalipun berjumpa secara peribadi,” jelasnya seperti dipetik menerusi mStar Online." Sumber

Assalamualaikum..fitnah atau kebenaran??Kontroversi terbaru tentang Aerill Zafrel. Aduss susahnya menjadi artis yg popular.Sentiasa dihimpit dengan kontroversi.Angah rasa lebih baik kalau jadi artis yg tak popular.tapi macam mana pulak tu?? Senang cerita tak payah jadi artis la haha :D

Sekian 
Read more ...

Wordless Wednesday 11 : Ketupat Daun Palas



Ketupat Daun Palas : Tetiba rasa nak makan pulak.

Read more ...

Makan Durian Di Tengah Malam



Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Hehe best kan tajuknya.Malam semalam ayah angah baru balik kerja,biasalah polis selalu balik lewat.Pastu ingat ke bawak balik apa tah..dalam guni..Rupanya DURIAN!!
Sedap gila!! Siap adik angah yg tengah tido pun bangun dan join sekali.Perggh..makan tgh2 malam..mana tak bestnya.Lepas makan tu..rasa best gila.Dah lama sebenarnya angah tak makan Durian ni.Hehe.
Korang nak?? Hehe,datanglah rumah. 
Read more ...

Wordless Wednesday 10 : Kucing



Gambar dari Internet : Sebijik macam kucing kat rumah angah.

Read more ...