7 November 2013

"Permohonan Kolej Berjaya."

Assalamualaikum dan salam sejahtera.


Alhamdulillah..akhirnya penantian selesai jua.Angah dah berjaya dalam permohonan kolej! Cuma kolej kali ini ditukarkan ke kolej Meranti,tak pe. Dekat je dengan kolej yg lama.
Kenapa angah nak sangat kolej?? Masih ingat dengan entry angah sebelum ini?? Angah nak sangat kolej sebab angah rasa kolej lagi best daripada duduk rumah sewa.Ye la.Ketika duduk di asrama adalah satu pengalaman yg susah untuk kita jumpa.Sebab tu angah nak sangat kolej.
Selain itu,dekat Kolej jugak ada WIFI free,jadi senang la untuk angah berBLOGGING dengan senang hati hehe.Kemudahan yg disediakan.Free pulak tu untung pelajar2 Diploma.Sebab tu angah happy sangat bila dapat Kolej.
Result yg baru keluar je petang tadi.Terima kasih.Maybe semester ketiga angah dah tak duduk Kolej??Maybe..hehe..
Sekian. 

Read more ...

Pengumuman untuk semua blogger!!??


Assalamualaikum dan salam sejahtera.
Angah cuma nak cakap kepada anda semua bahawa cepat2!!Segmen dah nak ditutup!!Segmen apa??Ala segmen review 100 blog tu!!Alhamdulillah dah ramai yg join..tapi angah perlukan lagi ramai!! :D Macam mana nak join???
  • Dah like?? Klik link2 Di bawah ini. *Tunggu sehingga loading habis.
Link | Link
 Semua peserta {*diharap jujur } akan di review blog mereka.Angah mencari 100 blog untuk direview!!Kalau lebih lagi terbaik!! Review Mega.Syarat senang kan??
Harap ada yg join,sebab hadiahnya hanya adalah REVIEW BLOG. Anda nak kena review Free??
 JOM sama-sama support angah!!Siapa yg tak nak kena review FREE kan??Angah harap ramai yg join!! Dah nak tamat pada 12.30 malam ni!!??
 
Read more ...

Running Man Lee Kwangsoo Bertemu Peminat Malaysia Januari 2014!


"Siapa yang tidak kenal dengan karakter pengkhianat, Lee Kwang Soo dalam rancangan realiti popular Korea Running Man bukan?

Bahkan, beliau juga digelar Zirafah oleh peminat dan juga ahli-ahli kumpulan Running Man itu sendiri.
Penganjur,  JS Concert Productions bersama Faith & D Entertainment dan King Kong Entertainment dengan bangganya membawakan ‘Lee Kwangsoo Fan Meeting In Malaysia’ yang akan diadakan di KWC Fashion Mall, Kuala Lumpur.
Menariknya, anda akan dapat melihat sendiri tarian ‘treadmark’ popular Lee Kwang Soo  dan anda juga akan dihiburkan oleh persembahan nyanyian secara 'live' olehnya." Sumber 
 
 Sebenarnya angah memang tak kenal pun,sapa ni?Angah secara jujurnya tak pernah tgok RunningMan walaupun satu episod.Sorry sebab angah memang takda masa nak tgok.Kalau angah ada masa,maybe angah akan tengok.
So kepada semua yg berminat,apalagi tunggu??Jom ke sana. Dengan harga tiket yg berpatutan. *Berpatutan ke??Hehe,macam mana nak minat RUNNING MAN??
Sekian. 
 
Read more ...

Kuala Lumpur : Tunggu saya!!




Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Jumaat malam ni angah dan akak angah akan ke Kuala Lumpur.Nak tahu sebab apa?Sebab angah nak hantar akak angah pergi kursus.Dia agak takut sikit,jadi angah kena temankan dia.
Hehe,rasanya dah laam tak ke sana sejak angah cuti sem ni.Tak sabar la pulak..nak pegi sekejap je..Kalau ada mana2 blogger nak jumpa..jom lah!! Hehe.. :D

Sekian
 
 

Read more ...