12 November 2013

MARAH atau GEMBIRA


Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Kali ni angah nak berkongsi gambar yang angah jumpa ketika sedang melayari FB.Betul kan apa yg ditulisnya??
Bagi angah tepat sekali!Cuba bayangkan kalau kita buat keputusan dalam keadaan sedang marah??Sudah semestinya keputusan yang dibuat itu berkemungkinan adalah salah dan tidak tepat sama sekali.Dan kita hanya akan menyedarinya selepas kita membuat keputusan itu.Kan dah rugi??
Begitu juga dengan janji.Jangan berani menabur janji ketika gembira,kerana kita berkemungkinan tidak mampu menunaikan janji itu.Akhirnya,kita menjadi seorang yg tidak menepati janji.
Sekian perkongsian malam ini.Jom sertai GA terbaru angah!! :D 
 
 

Read more ...

Earning KOMLI meningkat naik??



Assalamualaikum dan salam sejahtera.
Sejak angah menggunakan khidmat iklan KOMLI,alhamdulillah earning makin menaik.Meskipun taklah sebanyak macam dengan Nuffnang dulu.Lagipun masih terlalu awal untuk angah mendapat earning sebanyak Nuffnang yg angah rasa masih sedikit.
Walauapapun,angah tgok earning yg semakin meningkat setiap hari.Alhamdullillah,nanti kita tgok lagi sebulan ada tak perbezaannya??

 Cara Daftar Komli
  • Tekan sini  Isikan butiran-butiran dalamnya.
  • Kemudian submit. 
  •  Lepas tu nak buat apa??Tunggu dapat email daripada pihak Komli je lah!! :D
Angah still ternanti-nanti apakah kelebihan Komli berbanding yg lain??!!Hehe..
Kalau ada yg berminat,jom sama-sama berubah!! ehehehe..

 Klik sini untuk join GA terbaru daripada DJH
Read more ...

Nasi Lemak...




Assalamualaikum dan salam sejahtera.
Angah suka makan nasi lemak.Kenapa nasi lemak?Sebab entahlah.Daripada kecil sampai dah besar panjang ni,parents angah selalu belikan utk angah.Dan kadang-kadang diorang yg buatkan utk satu family.
Tapi sebenarnya tak bagus kalau selalu sangat makan nasi lemak.Kenapa??Sebab berlemak sangat kut?Sekali-sekala oke la kut.Sebenarnya ada macam-macam jenis nasi lemak.
Walaupun bermacam-macam jenis,semuanya lazat-lazat belaka.Anda suka nasi lemak juga?Ini adalah salah satu makanan  yg semestinya istimewa,khas dari Malaysia.Hehe,tetiba rasa bangga sebab makanan ini berasal dari negara sendiri.
Sekian.
Read more ...