1 Disember 2013

Sudah Tidak Relevan?





Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Membaca surat khabar sudah tidak relevan??Siapakah yang menyatakan sebegitu?
Apa yang angah lihat,akhbar sudah memasuki suatu medium baru iaitu melalui internet.Boleh sahaja untuk membaca akhbar melalui internet.Maka,dimanakah ketidak relevan itu??
Sama seperti industri muzik, dimana penjualan album berkurangan dan kononnya sudah hampir terkubur industri muzik Malaysia.Sebenarnya tidak sama sekali.Ia berpunca daripada internet.Yang merosot adalah penjualan album manakal jumlah muat turun daripada internet semakin tinggi.
Jadi disini bermakna,internet merupakan medium yang paling cepat berkembang,apabila hampir semua orang mampu menggunakannya.
Sekian. 
Read more ...

Pemenang Bloglist Disember DJH 2013




Assalamualaikum dan salam sejahtera. Macam ang angah buat pada sebelum2 ni.Pelbagai cara dah angah buat untuk mencari blog yang akan masuk ke dalam bloglist angah.Alhamdulillah kali ini caranya sangat simple dan mudah.
Angah hanya memberi tempoh selama 2 hari untuk anda meninggalkan url link blog korang di satu status di fanpage DJH. Dan syukur alhamdulillah ramai yang join.Sangat tak sangka.
Kemudian apa lagi yang korang perlu buat?Rileks je.Sebab semuanya tinggalkan link akan dimasukkan ke dalam bloglist.Baru gempak kan??
CUMA...

Angah harap korang pun letakkan blog angah di bloglist korang.Barulah sama adil kan? Angah harap korang buat.Kalau tak letak pun takpa,nanti rasa macam terpaksa pulak.Asalkan ikhlas :)
Ni adalah senarai blog yang turut serta!! :D
  1. http://tengkubutang.blogspot.com/
  2. http://www.mojatcerewet.com/
  3. http://www.erazfadli.com/
  4. http://hanismasturina.blogspot.com/
  5. http://worldeddyobby.blogspot.com/
  6. http://nuramalia32.blogspot.com/
  7. http://senyumanmumanis.blogspot.com/
  8. http://zaralisha.blogspot.com/
  9. http://www.moustachelover0410.blogspot.com/
  10. http://aejarstories.blogspot.com/
  11. http://kakitravelkhairuddin.blogspot.com/
  12. http://www.sheilashahfiekry.my/
  13. http://lembuituhandsome.blogspot.com/
  14. http://thesunshinesgirl.blogspot.com/
  15. http://syiralokman.blogspot.com/
  16. http://dhia-manja.blogspot.com/
  17. http://www.vitamin4kesihatan.com/
  18. http://www.cikguhailmi.com/
  19. http://berstoryatsini.blogspot.com/
  20. http://ayuinsyirah.blogspot.com/
  21. http://itisstories.blogspot.com/
  22. http://nunapringiacyunq.blogspot.com/ 
  23. http://ahliazaid.blogspot.com/
  24. http://akuedyedankoe.blogspot.com/
  25. http://supersweetcola.blogspot.com/
  26. http://blogcontestgiveaway.blogspot.com/
  27. http://awanflufy.blogspot.com/
  28. http://troublemaker291.blogspot.com/
  29. http://sharifahamarina.blogspot.com/
  30. http://ceritamayapersada.blogspot.com/
  31. http://mrsupham.blogspot.com/
  32. http://blogashalya.blogspot.com/ 
  33. http://cikfafasweet98.blogspot.com/
  34. http://heartdairies.blogspot.com/
  35. http://pincangpuisi.blogspot.com/
  36. http://vitaminssecrets.blogspot.com/
  37. http://www.iuzira.com/
  38. http://chenta-taugeh.blogspot.com/
  39. http://izza-sakura.blogspot.com/
  40. http://merahsitulip.blogspot.com/
  41. http://thejohorgirl.blogspot.com/
  42. http://www.opzzpinky.my/
  43. http://zanahassan-zana.blogspot.com/
  44. http://hannaannnnn.blogspot.com/
  45. http://sigadisberkacamata.blogspot.com/
  46. http://nazwww.blogspot.com/
  47. http://fynazshamz.blogspot.com/
  48. http://fidduniyawalakhirah.blogspot.com/
  49. http://diarijejakahangat1.blogspot.com/ 
  50. http://natasya-pink.blogspot.com/
  51. http://akifimtiyaz3.blogspot.com/
  52. http://aidilzaki55.blogspot.com/
  53. http://sipujanggamuda.blogspot.com/
  54. http://nuyushahidarahim.blogspot.com/ 
  55. http://mynameismissayati.blogspot.com/
  56. http://summerkisseswinterrain.blogspot.com/
  57. http://risyakama.blogspot.com/
  58. http://aderakukeysah.blogspot.com 
  59. http://lianasulaiman96.blogspot.com/
  60. http://blogtutorialbuatmu.blogspot.com/ 
 Ramai kan yang join??Rasanya lagi best kalau blogwalking !!Jom blogwalking sesama kita!! :D

Sekian.



salam.esok pkul 2.30 petang
Read more ...

Ranking Semasa Pengomen Tegar Blog DJH 1.12.2013




Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Baiklah.Sekarang adalah masanya untuk angah umumkan siapa pemenang bagi Pengomen Tegar Bulan November 2013!!
Siapakah yang mengungguli carta?Adakah masih sama seperti bulan lepas atau berubah?Sama-sama kita saksikan.


Akak Kathy sekali lagi mendahului carta dengan komen terbanyak sebanyak 124 komen.Manakala Pengomen Tegar terbaik bulan Oktober,Invisible Me, jatuh ke tempat ke empat.Walau bagaimana pun,semua yg diatas akan tersenarai dalam kolum "Pengomen Tegar"

Ada perubahan kedudukan yang boleh dilihat jika nak dibandingkan dengan ranking sebelum ini.
Ada blogger yang menaik dan ada juga yang turun.Thanks semua.


Jadi,semua pengomen tegar dari ranking 1 hingga 10 akan dimasukkan ke dalam kolum di blog ini.Insya Allah,akan ramai bertandang ke blog korang.

Yang lain tu,korang boleh naik ke top 10,hanya dengan komen di entry2 angah :D
Sekian. 

Read more ...