7 Disember 2013

Dear God...Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Benarkah??Renung-renungkan.

Read more ...

MLM 2013 : Sepahtu VS Nabil, Siapa Lebih Menguasai Pentas MLM 2013?"Mungkin terlalu awal untuk membuat jangkaan siapa yang bakal bergelar juara di gelanggang MLM 2013. Baru masuk minggu keempat pertaruhan 12 kumpulan bertambah sengit apabila tugasan terbaru untuk minggu lebih sukar.
Namun ada dua nama yang sering menjadi perhatian peminat setiap kali mereka muncul di atas pentas. Sepahtu dan Nabil dua nama besar yang mampu mengugatkan kedudukan 10 kumpulan lain kerana kehebatan mereka mencuit hati pihak juri dan para peminat program MLM 2013.
Tidak dinafikan, kumpulan lain seperti Shiro dan Jambu turut menjadi tumpuan kerana memiliki peminat mereka yang tersendiri. Tetapi mengikut peratusan undian terkini, Sepahtu dan Nabil sedang mendahului kumpulan yang lain dengan beza peratusan yang jauh lebih tinggi. 
Kekuatan Sepahtu terletak kepada populariti Jep selain komedi bersahaja yang dipersembahkan oleh Rahim dan Shuib setiap kali mereka beraksi. Nama Jep kini meniti dibibir para peminat program komedi kerana perwatakan serta idea-idea lawak yang berjaya memikat hati penonton.
Malah selepas kemenangan Jep dalam Anugerah Lawak Warna selain menjuarai program Super Spontan 2013 serba sedikit memberi kelebihan dan impak kepada kumpulan Sepahtu di MLM 2013. Tidak dinafikan kemunculan kumpulan Sepahtu sememangnya menjadi pengubat rindu selain dinanti-nantikan oleh para penonton program MLM 2013 selepas mereka mengambil keputusan untuk menyertai Maharaja Lawak Mega 2012." sUMBER
 
 Assalamualaikum dan salam sejahtera.
Kehangatan MLM 2013 jelas terasa. 
 
 
Read more ...

Mini GA RM600 Disember 2013 by Emas Putih

As-Salam


Top Referal 
Cash RM50 + Puzzle Bernilai RM50 3D

Random
Cash RM50 x 5
Perfume Gred AAA Bernilai RM50 x 6

Mini GA RM600 Disember 2013 by Emas Putih ini dianjurkan oleh Emas Putih dan disponser oleh Emas Putih , Brado Bapak , Brado Bapak II , Lylahana Shop , Maha Mahu, Wan ComelMarqis Careno dan Iluvtour

Read more ...

OME : Selepas Oh My Ganu! Kali Ini Mereka Mengembara Ke Amerika Pula!"Kepada penonton yang sudah menonton telefilem ‘Oh My Ganu’ yang bersiaran baru-baru ini, sudah pasti anda tidak kering gusi melihat telatah dan aksi pelajar  3 Merah yang begitu ceria.
Selepas kejayaan misi mereka dalam telefilem ‘Oh My Ganu’, kali ini, pelajar 3 Merah akan diterbangkan pula ke Amerika.
Wah, bertambah seronok lah Jibam, Mazlee, Azlin, Syafiq, See Yew Soon, Anusha dan rakan yang lain mengembara di negara orang bukan?
Untuk mengetahui tentang perkembangan dan juga menyaksikan secara eksklusif disebalik tabir pembikanan telemovie 'Oh My English!' di Amerika, sila layari www.ohmyenglish.com.my dan juga laman sosial seperti facebook – Oh My English, Instagram, @OhMyEnglish, dan twitter, @Oh_My_English."Sumber 
 Jom tengok OME sama2 :D
 
Read more ...