10 Disember 2013

Dengan Izin Mereka.



Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Apa yang anda lakukan hari ni?Angah seperti biasa datang ke kelas,prektis,prektis dan prektis.Bukan apa,kalau angah tak prektis nanti angah akan lupa dan seterusnya gagal exam.
Main music ni macam sama dengan add math. Kena buat latihan selalu.Kalau tak memang teruklah jawabnya.Hehe.
Kebetulan pulak,SPM baru sahaja habis kan??So harapannya supaya lebih ramai lepasan SPM yang menceburi bidang blogging ni,alang-alang dah free kan??Daripada buang masa,baik berblogging,ada juga faedahnya.
Macam time angah dulu pon,parents angah menganggap blogging ni buang masa,takde faedah.Tapi sekarang ni parents angah seperti  menyokong pulak asalkan angah tak abaikan akademik + apa yang angah sedang study sekarang.Itupun setelah parents angah tengok hadiah + duit yang angah selalu dapat hasil daripada berblogging.
Sekian
Read more ...

Concert Fortissimo 2




Assalamualaikum dan salam sejahtera.
Malam semalam,angah ada tengok Konsert Fortissimo 2 yang ebrlangsung dekat Fakulti angah sendiri.Secara kesimpulannya angah boleh katakan konsert ini best dan menarik.Kenapa menarik??
Sebab dengan semua persembahan terdiri daripada alat-alat percussion.Semua lagu melibatkan pecussion.Dan yg menarik ada banyak alat yg belum pernah angah tengok.Sangat menarik.



Kredit gambar kepada Dekan Fakulti Muzik

Di atas adalah gambar mereka yang membuat persembahan.Cukup hebat dan cukup menarik.Gabunagn pelajar diploma dan juga degree :D Apapun angah tak sabar nak tengok konsert Fortissimo 3 :D
Sekian 

Read more ...

Mati



Renung-renungkan..

Read more ...