14 Disember 2013

MINI GIVE AWAY BY T-SHIRT MUDAH TERENGGANU PART 5


  • Yang beralamat di Malaysia Sahaja
  • Follow T-shirt Mudah Terengganu
  • Like facebook page T-shirt Mudah Terengganu
  • Buat entry bertajuk " MINI GIVE AWAY BY T-SHIRT MUDAH TERENGGANU PART 5" & buat backlink ke entry ini.
  • Copy & paste gambar di atas sahaj untuk buat entry..
  • Tinggalkan link di bahagian komen..

Read more ...

Terlampau Homesick?


Assalamualaikum dan salam sejahtera.
Pagi tadi angah dah bangun.Dan seperti kebiasaannya angah mesti akan lupa dengan apa yang mimpi setiap malam.Susah betul nak ingat benda apa yg angah mimpikan.Memang macam tu tiap hari.

Tapi,lepas bangun tadi,angah terlelap atas katil dari pukul 8.30 pagi sampailah 11.30 pagi. Dan angah masih ingat apa yang mimpikan.
"Angah mimpi,mak dgn adik beradik angah yg lain beserta angah sendiri sedang menaiki satu tren keretapi tanpa bumbung dan bercakap tentang kasih sayang.Mak angah memeluk adik-adik angah.Dalam mimpi tu,angah baru lepas mandi dan mahu makan bersama-sama dengan mereka.Kelibat ayah angah takda pulak."
"Lepas tu,masuk ke scene seterusnya,apabila angah dengan ayah angah tengah melihat akaun bank angah melalui phone."

Adakah mempunyai maksud tersirat? 
Bagi angah maksudnya adalah angah betul-betul rindukan mereka.Ye lah,minggu depan dah cuti pertengahan semester.Jadi angah akan balik.Mungkin terlampau homesick??Hurm..entahlah..

Angah tak pandai sangat nak tafsir mimpi.Anda tahu nak tafsir?? :)
Sekian. 
 
Read more ...

Apabila Blogger Hebat memperlekeh Blogger Baru.

Assalamualaikum dan salam sejahtera.
Berkenaan isu terbaru,APABILA BLOGGER HEBAT,MEMPERLEKEHKAN BLOGGER BARU.Kenapa nak perlekehkan?Kenapa nak kena jadi macam tu?
Pendapat angah,ye anda memang hebat tapi percayalah semuanya datang daripada Allah S.W.T,tak perlu nak terlalu mendabik dada,anda juga pernah menjadi blogger baru.Bukannya baru buat blog terus jadi blogger hebat. 
 
Ini adalah pendapat2 mereka di FB





Anda sokong?Atau anda tidak menyokong?Pilih lah yang mana satu. :D

Read more ...