22 Disember 2013

HOLIDAY : Perlukah??



Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Cuti Pertengahan Semester baru sahaja bermula.Tak sangka begitu cepat masanya.Angah rasa macam baru je masuk semester ke dua ni.Walaupun angah sedang bercuti,tak bermakna angah kena lupakan hal-hal pembelajaran.
Mungkin orang lain fikir,alah,belajar muzik je kut,tak payah study langsung.Tapi sebenarnya muzik pun susah,perlu berlatih + study not not muzik.Senang kata semuanya susah. Btw,sekarang adalah cuti sekolah,walaubagaimanapun,family angah tak merancang untuk ke mana-mana pun.Sekadar berehat di rumah sendiri.
 

Angah rasakan cuti ini seperti satu tempoh masa untuk angah release kan tension2 yg ada di Shah Alam.Sangat2 tension dengan jadual yang padat,assignment yang melampau2,masa untuk prektis yang tak cukup.Semuanya membuat angah tension.Jadi rasanya inilah masanya untuk angah releasekan tension.
 

Tiba-tiba rasa macam nak bercuti bersama-sama si dia di tempat dalam gambar ni.Siapakah si dia?Hehehe...misteri..
Sekian. 
Read more ...

Pemenang Giveaway Akhir Tahun 2013 by DJH




Assalamualaikum dan salam sejahtera.
Kini,tibalah masanya untuk angah,selaku penganjur Giveaway Akhir Tahun 2013 DJH untuk mengumumkan pemenang-pemenangnya.
Pembahagian hadiah kali ini agak berbeza berbanding dengan GA sebelum ini.

Hadiah Utama 5 Pemenang
Untuk Hadiah Utama 5 Pemenang,mereka dipilih menggunakan khidmat adik-adik angah yang akan memilih blog mana dengan entry GA terbaik. 
Pemenang Topup Random
Untuk Pemenang Topup Random pula,angah akan menggunakan khidmat random org sahaja.
Pemenang Pilihan
Pemenang Pilihan pula akan diadili oleh angah sendiri selaku penganjur GA ini.

Hadiah Khas Juri 
Hadiah Khas Juri diadili oleh angah sendiri juga :D



Hadiah Utama 5 Pemenang
Pemenang Pertama : 4
Topup RM 10 : Oleh Fatin Farhanah 
Printed Square Scarf/Shawl : Oleh Emi 

Pemenang Kedua : 106
 Topup RM 5 : Oleh Zara Alisha 
 Printed Square Scarf/Shawl : Oleh Emi  

Pemenang Ketiga : 75
Topup RM 5 : Oleh Hawa Syazana 
Shawl Two Layer : Oleh Wanie 


Pemenang Keempat : 96
 Fridge Magnet : Oleh Nur Farahain 
Topup RM 5 : Oleh Nur 


 Pemenang Kelima : 43
 Fridge Magnet : Oleh Nur Farahain 
Topup RM 5 : Oleh Nur 

 Pemenang  Topup Random
Topup RM 5 : Oleh Hawa Syazana  Pemenang : 60
Topup RM 5 : Oleh Hawa Syazana  Pemenang : 102
Topup RM 5 : Oleh Teto Yaksa       Pemenang :  22
Topup RM 5 : Oleh Nur                   Pemenang : 30
Topup RM 5 : Oleh Nur                   Pemenang : 14

Pemenang Pilihan 
Facemask + Collagen Eyemask : Oleh Asha Lya   Pemenang : 3
Facemask + Collagen Eyemask : Oleh Asha Lya   Pemenang : 40

Hadiah Khas Juri 
Keychain dari Sarawak : Oleh Vee Lea  Pemenang : 50
Keychain dari Sarawak : Oleh Vee Lea  Pemenang : 76
Keychain dari Sarawak : Oleh Vee Lea  Pemenang : 100



Rujuk Sini untuk mengetahui NOMBOR anda :D 



*Kepada para pemenang,anda diminta :-
Hadiah Utama 5 Pemenang,anda perlu menghantar butiran seperti ini,
Nama :
Alamat :
No Telefon :
Entry GA :
Kategori Hadiah : 
Pemenang Topup Random,anda perlu menghantar butiran seperti ini,
Nama :
No Telefon :
Entry GA :
Kategori Hadiah : 
Pemenang Pilihan,anda perlu menghantar butiran seperti ini,
Nama :
Alamat :
No Telefon :
Entry GA :
Kategori Hadiah : 
Hadiah Khas Juri,anda perlu menghantar butiran seperti ini,
Nama :
Alamat :
No Telefon :
Entry GA : 
Kategori Hadiah : 
Anda diberi masa selama SEMINGGU untuk menghantar butiran ke :-
Laman Fanpage Diari Jejaka Hangat 
Jika hadiah tidak dituntut + butiran tidak dihantar dalam jangka masa satu minggu,cabutan hadiah baru akan diadakan. 

Sekian.
Read more ...