24 Disember 2013

PENCARIAN BLOGLIST 4 BULAN BY KATHY R'BAIN

http://coretanhatikathy.blogspot.com/2013/12/segmen-pencarian-bloglist-4-bulan-by.html
 
SEGMEN | PENCARIAN BLOGLIST 4 BULAN BY KATHY R'BAIN | Alhamdulillah.Disember tiba lagi.tibalah masanya kathy untuk melancarkan Segmen Pencarian Bloglist 4 Bulan. Kali ini seramai 25 orang blogger akan di pilih menghiasi Kathy Bloglist  dalam Kategori 4 bulan (Januari-April 2014).


Jika penyertaan melebihi 25 orang,maka kathy akan membuat pilihan,sebaliknya jika kurang atau cukup2 25 orang,kesemuanya akan di bloglist. Seperti biasa ada syarat2nya untuk melayakkan diri join segmen ini.ada juga hadiah misteri menanti 2 peserta yang bertuah. :)


SYARAT PENYERTAAN:

1. seorang blogger dan aktif berblog.


2. beri tajuk segmen "PENCARIAN BLOGLIST 4 BULAN BY KATHY R'BAIN".


3. follow blog  Coretan Hati  dan  Diari Resipi.


4. add G+  Kathy R'bain.


5. like pages facebook :-




6. sesiapa yang berjaya menjadi rakan bloglist kathy,di minta agar dapat masukkan link blog kathy dalam bloglist korang juga.


 7. segmen bermula 23.12.13-30.12.2013 jam 12 tengahmalam.
Sekadar Coretan Dan Informasi Buat Semua
Read more ...

Bloglist Sepanjang Tahun 2014



Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Ya,angah mencari 5 BLOG untuk dimasukkan ke dalam bloglist sepanjang tahun 2014.
Untuk pengetahuan semua,angah akan membuat transformasi dalam blog DJH ini pada tahun depan.Mungkin penjenamaan semula?Mungkin.
Angah harap ramai yg nak join :D 
 
 

Read more ...

Review Blog Ohsem


Assalamualaikum dan salam sejahtera.
Hari ini,angah nak review blog2 ini.Kenapa angah nak review??Sebab hanya mereka yang direview sahaja yang tahu sebabnya.Ceceyh..apa-apapun,anda kenalah blogwalking oke! :D 
http://blogcontestgiveaway.blogspot.com/

Ini adalah blog khas untuk contest.Sudah terang lagi bersuluh.Entry-entrynya pun bercerita tentang CONTEST sahaja. :D Jom ke blog ini untuk mengetahui Contest yang sedang berlangsung sekarang.

http://alyamaisarah66.blogspot.com/


Sebuah blog yang cantik menarik dan best.Cuma agak susah untuk melihat entry2 sebelumnya.Nak scroll apa benda pun tak boleh.Apa yang angah boleh katakan,teruskan mencuba! :D
http://blogyanapunya.blogspot.com/


Rasanya blog ini masih baru lagi.Kan??Apa-apapun blog ini tetap best.Menggunakan warna purple sebagai temanya.Cukup cantik.Nasihat angah adalah teruskan berblogging dan mencari ilmu :D
http://hafiznur.blogspot.com/


Blog yang cantik.Loading pun laju je.Kalau ada header yang lebih menarik tentu lagi best.Apa-apapun teruskan mencuba! :D

http://liyanaizzati17.blogspot.com/


Rasanya ini pun adalah blog khas untuk Giveaway kan?Tengok header macam dah boleh nak agak.Cuma angah agak susah nak godek2 dalam blog ni.Mungkin sebab lain kut.Lagu korea yg ada dalam blog ni pun agak best. :D


http://www.mizisempoi.com/


Header yang cantik.Menarik dari segi susunan widgetnya.Mungkin boleh memperbaiki dari segi background blog.Apa yang menarik adalah blog ini laju je loading nya.Apa rahsianya? :D

http://mrsupham.blogspot.com/


Header yg sweet.Comel dan menarik.Menggunakan kaler purple sebagai tema blog.Mungkin boleh memperbaiki lagi sebab panjang sangat blog nya.
http://snkhadijah.blogspot.com/


Loading blog yg laju!! Tahniah.Header yang menarik dan simple.Nice.Mungkin boleh mempelbagaikan lagi entry di blog anda! :D

http://wwweffafarhana.blogspot.com/


Pendapat angah,blog ini susunan yg agak bercelaru.Mungkin disebabkan saiz header yg tak sama dengan saiz blog?Kalau tulisan di tukarkan kepada tulisan yg lebih menarik mungkin lagi ohsem.Apa-apapun percubaan yg menarik.Teruskan berblogging. :D
Selesai angah review mereka.Bila pula blog angah nak direview??Hehe.Sekian. 


Read more ...