11 Januari 2014

2014 - Jumlah Yang Unik







Assalamualaikum dan salam sejahtera.
Sebenarnya dah lama angah printscreen,cuma tak sempat nak update entry.Hehe..nombor FOLLOWER yang unik iaitu 2014 sama seperti tahun sekarang iaitu 2014.
Alhamdulillah,walaupun angah tak berjaya mencapai 2000 follower pada tahun 2013,tapi pada permulaan tahun 2014,akhirnya angah berjaya dapatkan 2000 follower,jadi angah terus tukar domain.Heheh..
Kenapa Bertukar Domain??
 Sebab angah rasa,sekarang adalah masanya untuk angah bergerak dengan lebih serius dalam dunia blogging.Walaupun hanyalah part time,tapi tak apa kalau kita melabur sedikit duit.Hehe..
 Sekian.

20 ulasan:

  1. terbaik angah!!.. teruskan usaha mu itu... i followw

    BalasPadam
  2. Assalammualaikum...jejakahangat,

    moga anda hangat dalam berblog lepas nie.. dan sukses3 selalu.. k Amin.

    mselim3

    BalasPadam
    Balasan
    1. Waalaikumsalam.. hehe..in shaa Allah :D

      Padam
  3. hohoh..
    makin hangat ler 2014 ni.

    BalasPadam
  4. lawa la angah.. 2014 tu.. hehehe

    BalasPadam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.