24 Januari 2014

Apabila MALAYSIA bersalji?



Assalamualaikum dan salam sejahtera.


Apabila Malaysia Bersalji??

  • Perempuan yang selalu pakai seksi-seksi kononnya panas,mungkin akan menutup badan mereka dengan baju yang tebal.Kononnya dah sejuk.
  • Setiap rumah akan dilengkapi dengan heater. Manakala kalau orang miskin pula terpaksa jerang air sendiri.
  • Bolehlah kita tanam pokok starawberry + anggur dan tanam kat sekeliling rumah.
  • Kedai Pakaian seperti jaket akan menjadi tumpuan kerana ramai yang akan ke sana untuk membeli pakaian lebih.

  • Penoreh getah tak boleh keluar rumah.Sebab getah pun dah beku.
  • Haiwan yang beriklim khatulistiwa takkan tahan dengan cuaca sebegini,dan seterusnya akan mati.
  • Begitu juga dengan tumbuhan.Semuanya akan mati,dan akhirnya tinggallah pokok yang mampu untuk bertahan dengan cuaca sejuk.

 Anda ada lagi pendapat lain?? Jom kongsikan.

Dekat Shah Alam sejuk macam biasa je.

11 ulasan:

  1. Chimney terbina...(jangan fikir Santa Claus sudah...)

    BalasPadam
  2. orang salji penuh depan halaman rumah.
    Carrot di market laku sebab nak letak kt hidung org salji.
    HAHAHAHA

    BalasPadam
  3. xdaa laa tu tp sekira ny blaku.. dapat laa rasa sket mcm kat ngra orang puteh.. hohohoho.. suhu sejuk ni bawaan angin monsun dr China ngan Siberia.. zara bca dlm satu artikel. so.. pakai bju tebal sket.. hikhik..

    BalasPadam
  4. alhamdulillah, kalau semua dapat tutup aurat bila bersalji :)

    BalasPadam
  5. rakyat malaysia tak keluar rumah dan asyik lapar. Tapi, saya taknak Malaysia salji

    BalasPadam
  6. org ramai akan update gambar main salji d facebook dan instagram XD

    BalasPadam
  7. Senenarnya rasa takut dan risau melanda diri bla dapat tahu tentang keadaan cuaca di pantai timur Malaysia sekarang..

    BalasPadam
  8. hospital penuh.. sebab ramai yang selsema dan demam akibat perubahan cuaca yg drastik.. =.='

    BalasPadam
  9. kat cne dah cerah dah..matahari dah menampakkan wajahnya

    BalasPadam
  10. shah alam ade salji da..kt i city.

    BalasPadam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.