21 Januari 2014

"Berlagak pandai."


Assalamualaikum dan salam sejahtera.


"Eh,berlagak pulak budak ni,dah la bawak alat yang pelik.Pastu ish,sombongnya aku tengok.Tak senyum langsung."
Siapakah budak tu? Hahaha,semestinya angah sendiri!!! Sebenarnya semalam angah start practice BASS CLARINET. Seperti yang anda tahu,sebelum ini angah main CLARINET biasa je,tapi semalam angah dah start main BASS CLARINET.Tapi tak bermakna angah tinggalkan Clarinet.
Bass Clarinet

Gambar kat atas adalah bass clarinet yang angah main untuk Persatuan Wind Orkestra UiTM.Sesuatu yang baru bagi angah.Tapi overall angah rasa best dan rasa macam kembali kepada Tun Syed Band.Ahahakk.. :D
Sekian. 

 

6 ulasan:

  1. Assalamualaikum angah. wahh bestnya. tak pernah pegang alat muzik lain selain gitar, piano, rekoder. haha yang pandai main cuma rekoder je. hihi >_________<

    BalasPadam
  2. haah first time nampak la alat muzik tu..

    BalasPadam
  3. xpnh pegang n takot pon nk main..nth bunyi mcm mane la kn heheh

    BalasPadam
  4. Sejak baca blog Angah banyak alat muzik yang tak pernah nampak, nampak kat sini. Ada yg pernah nampak tapi taktau nama. Hehe

    BalasPadam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.