31 Januari 2014

Google Chrome Bermasalah??!!



Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Google Chrome angah bermasalah!!! 
Bila angah nak online Facebook + Blogger.com + Twitter,bila tekan Google Chrome,ia seakan-akan tidak berfungsi langsung!!! Apakah yang sedang berlaku?? Bukan sekali tau angah tekan,tapi banyak kali kut.
Terpaksa angah menggunakan platform Mozilla Firefox yang angah kurang gemari kerana ciri-ciri yang tidak serupa dengan Google Chrome.
Adakah angah seorang je yang mengalaminya?Atau ada juga blogger-blogger yang lain turut merasa perkara serupa?? Macam mana ye nak atasi??
Minta Bantuan

Minta bantuan rakan-rakan blogger untuk bantu angah selesaikan masalah ini.Bukannya apa,angah sememangnya selesa menggunakan Google Chrome sebagai platform untuk angah buka laman web internet. Tadi,angah dah download sekali lagi aplication Google Chrome,tapi nampaknya masih belum berjaya.Bila kita tekan berulang kali,tiada apa yang terjadi.
Stress!!!

4 ulasan:

  1. sama lah kite..rasanya btl kot awak ckp, google chrome tgh bermasalah..

    BalasPadam
  2. Dah boleh guna, IM tengah guna google chrome skrg. Kalau ptg td tak pastilah.

    BalasPadam
  3. akak hari tu bermasalah dengan MF,kena guna GC..

    BalasPadam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.