27 Januari 2014

Hangat : Blog Disekat!!



BLOG TERSEKAT


Angah dapat emel daripada Net KL. Sebenarnya angah tak tahu pun dapat emel ni.Cuma blog angah dia tak update feedburner,bila angah check kat feedburner,ada masalah dengan domain.
Seram!!

Angah dah rasa something bad!! Untuk pengetahuan semua,angah guna emel Yahoo Mail untuk NetKL. Untuk blog angah guna Gmail.Selalunya angah akan usha hampir tiap-tiap hari emel Gmail.Tapi untuk Yahoo Mail pula,angah jarang sekali untuk usha apatah lagi nak bukak emel tuh.
Apa yang dikeluarkan??

Registrant contact has not been verified.

Tak verified lagi??Hoho,dengan cepatnya angah terus tekan link untuk verified tu.Alhamdulillah sekarang dah oke kembali.Itulah padahnya bila kita menggunakan banyak emel.Agak kelam kabut.
Sekian. 

5 ulasan:

  1. Tadi ada try buka tapi google chrome tak dapat detect, ni dah okay :)

    BalasPadam
  2. mama pun macam angah gak... ada 2 email.. cam ne tu..

    BalasPadam
  3. kita pun ada dua email..satu utk blog satu utk office ;)

    BalasPadam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.