11 Januari 2014

Kini Berdomain Baru!!



Assalamualaikum dan salam sejahtera.



Kini Berdomain Baru :-
www.diarijejakahangat.com

Alhamdulillah,syukur ke hadrat Ilahi kerana angah sudah pun berjaya menukar domain yang baru.Ini adalah salah satu daripada azam tahun 2014 untuk blog DJH.Akhirnya angah berjaya menukar domain yang baru.
Kalau sebelum ini url blog DJH adalah :-
diarijejakahangat1.blogspot.com

Kini bertukar kepada :-
www.diarijejakahangat.com

Apa yang boleh angah katakan adalah terima kasih kepada blogger otai, Bro Framestone dan Mama,kerana membantu angah dalam proses menukar domain ini.
Benarlah seperti apa yang diperkatakan NETKL memang laju je servicenya.Baru beberapa jam daftar,tengok-tengok dah tukar dah pun domain.Sememangnya ranking Alexa + pagerank semuanya akan kembali seperti pertama kali kita membuat blog kita.
Bagi angah tak mengapa,angah akan usaha dari bawah untuk terus maju dalam bidang blogging.
Jadi untuk mencari kembali url link untuk BLOGLIST terpaksa la angah mencari satu persatu pada esok hari.
 *Mood Hari Ini : Happy sangat

33 ulasan:

  1. haii yaa... sudah tukar ka?.. tahniah, baru kita sembang malam tadi... tahniah, jom sama-sama naikkan alexa dan page rank!.. hihihi

    EH! jangan lupa mama dibloglist mama... hihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. dah tukar..hehe semalam BRO tolong angah..hehe orait2 sama-sama kita naikkan ranking kita :D

      Padam
  2. Wahh tahniah kerana berdomain baru :)

    BalasPadam
  3. :D
    Wah wah wah bestnya!!! Piwitttt :p
    hihihihi congrats ngah!!!!

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe thanks :D dah lama angah impikan..

      Padam
  4. Assalamualaikum angah. lama gila sheila tak jenguk sini. baru balik bercuti 3 bulan. hahahaha. bestnya. sheila punya domain buat hal, dah tukar balik ke blogspot. hihi. apapepun nak ucapkan taniah buat angah. semoga terus berblogging dengan semangat yang baru ya :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Waalaikumsalam..ye ke? takpa2 nanti boleh tukar balik.. :D terima kasih..hehe semangat baru!! :D

      Padam
  5. selamat berdomain baru ekk..

    BalasPadam
  6. wahh.. bestnya ada domain!! Tahniah..

    BalasPadam
  7. wah taniah bro.. aku pun guna servis Netkl. beli pukul 2-3 pagi.. bangun jer tidur dh boleh guna.. rangking memang jatuh gila2. sampai xterkira mana letaknya rangking aku.. haha.apa2 boleh jenguk blog ini ianfaizal.com

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih..memang servis netkl terbaik...ranking tu kita boleh usaha kan?? :D

      Padam
  8. tahniah angah...moga maju jaya..

    BalasPadam
  9. ehh .. baru perasan .. haha .. seronok lettew .. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe memang seronok rasa macam baru buat blog baru :D

      Padam
  10. alexa tu kena bayar kan? saya dah daftar tapi hurmmmm mcmna lah nak tgk statistik blog kita?

    Mohon pencerahannya angah...

    Kikie recently post http://www.published2u.com/2014/01/tip-dan-cara-permohonan-pengajian-ke.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. ada yg kne bayar..ada yg free..kalau yg bayar baru boleh tgok statistik..kalau tk bayar..yg macam biasa2 je.. angah pun kurang tahu tentang perkara ni.

      Padam
  11. TAHNIAH! dah berdomain .com. Samalh guna perkhidmatan netkl. Service memang laju dan tiptop. Semoga lepas ni bersemangat untuk berblog.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ye..memang betull Netkl laju dan tiptop.In shaa Allah. :D

      Padam
  12. Balasan
    1. ye..hehe rasa seronok nak berblogging..

      Padam
  13. Tahniah Angah. Awal tahun dah dapat capai azam, satu permulaan yg baik. Moga terus maju :)

    BalasPadam
  14. Ehem2..singgah sini

    Wah...dah ada domain...bestnya..untungla..huhu...gogogo ya .

    BalasPadam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.