10 Januari 2014

"Maafkan saya."-DJH


Assalamualaikum dan salam sejahtera.



1. Angah semakin busy.
Memandangkan sekarang sudah hampir ke pertengahan semester,angah semakin busy dengan segala kuliah,latihan dan juga persembahan.Angah kan amik bidang muzik,so harapannya anda tak pelik dengan apa yang angah buat. Busy sampaikan angah tak mampu nak rehat.Pergi fakulti pukul 7 pagi,balik pulak pukul 11 malam.Memang terbaik.Tak ada kehidupan kata orang.
Tapi bagi angah,biarlah kita bersusah-susah dahulu,bersenang-senang kemudian.
2.Blog semakin terabai.
Sememangnya susah untuk angah membahagikan masa untuk berblogging dan pengajian.Jadi angah hanya mampu membuat entry yang berjadual kemudian baru publish.Sebab tu kalau anda boleh nampak angah akan update entry yang sedikit-sedikit sahaja.Idea pun semakin kurang disebabkan angah tak tahu nak tulis pasal apa.
 
3. Giveaway + Segmen banyak yang tak join.
Bukannya angah tak nak join atau sombong,cuma masa yang menyebabkan angah tak mampu untuk menyertai segmen2 atau giveaway itu,melainkan anda tag atau beritahu tentang GA tersebut di fanpage, in shaa Allah angah akan join selagi tarikh tutupnya belum berakhir.
4. Blogwalking tergendala.
Macam yang korang boleh tengok,angah dah kurang tblogwalking ke blog-blog rakan disebabkan kekangan masa.Angah hanya boleh blogwalking ke beberapa blgo sahaj dalam masa sehari.Sedih tu sudah semestinya.
 
Penyelesaiannya

Jadi,angah akan gunakan hari JUMAAT ,SABTU dan AHAD untuk masa berblogwalking dan segalanya tentang blog. Sudah semestinya angah akan rasa berbaloi apabila mampu untuk berblogwalking pada hari cuti.
Angah nak minta maaf sebab ada komen2 anda yang anagh tak balas,angah akan membalasnya dalam jangka masa yang telah angah tetapkan.Terima kasih.

11 ulasan:

  1. xpa,,, tumpu dulu dengan y lebih penting =)
    dah habis bljar... ble la habiskn masa berblogging...hehe

    BalasPadam
  2. sama la kita...ciksiti ni pun dah jarang update blog sebab busy ngan kelas la, rumah sewa tak dak wifi la...tambah pulak next week final...lagi la...tak menyempat nak update panjang2...nak melawat blog2 lain pun xsempat..huhu....

    BalasPadam
  3. takpe angah... biasalah tu... ;) orang tengah belajar memang macam tu. take care ya...

    BalasPadam
  4. tak mengapa..pelajaran harus d utamakan

    BalasPadam
  5. takpe lah angah, mama faham.. dulukan yang utama ye...

    BalasPadam
  6. Takpa. :) busy, busy juga Angah jgn lupa rehat.

    BalasPadam
  7. x apa angah.. selamat maju jaya dalam apa yg diperjuangkan.. hehehe

    BalasPadam
  8. Utamakan yang lebih perlu diutamakan.. In Shaa Allah.. gud luck stdy

    BalasPadam
  9. Prioritize ur study angah... ada free baru blogwalking, rasa ada free xmampu nak blogwalking published je entry macam saya wat... saya pun student juga,.. lately ni pun blog terabai jap...

    sebab kerap travel, masa tidur pun dah tak terkawal dan ditambah lagi dengan kuliah2 seawal jam 8am...

    BalasPadam
  10. kalau dah bz kita faham......masing-masing ada tugas tersendiri........

    BalasPadam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.