30 Januari 2014

Pencarian 50 Bloglist Mamaniza.com




Assalamualaikum.

Mama membuka peluang anda untuk menempatkan blog anda dalam senarai bloglist mama. Semua yang sedia ada akan dibubarkan demi memberi peluang kepada anda. Jika berminat, boleh meletakkan banner ini dalam blog anda dan backlinkkan terus ke blog mama.

Pastikan anda follow blog mama ye. Tamat 31 Januari 2014. 

Jangan lupa, sertakan link URL anda dalam kotak komen mama. Pemilihan akan dibuat berdasarkan random dan hanya mereka yang aktif berblog sahaja diterima penyertaannya. Blog yang hanya mengandungi segmen atau GA semata tidak digalakkan. 

Selamat bercuti semua.

Bila angah nampak je mama nak cari bloglist,terus jadi excited..sebenarnya dari pagi lagi angah dah nampak entry ni,cuma angah busy sikit pagi tadi...so sekarang baru siap entrynya.Harapannya supaya mama bolehlah terima blog DJH sebagai salah satu blog di bloglist Mama :D

11 ulasan:

  1. hihihi.. 50 bloglist, banyak tu angah.. :)
    terima kasih angah support mama ye..

    BalasPadam
  2. singgah dari segmen yang sama.=)

    BalasPadam
  3. السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
    Singgah....
    Pencarian 50 Bloglist Mamaniza.com

    BalasPadam
  4. selamat bersegmen!!!

    warm regards
    www.bicaramakdara.com

    BalasPadam
  5. Salam... Abak datang dan follow kalau belum follow...jemput ke blog Abak jugak..hehe..salam ukhuwah.. ^___________________________________^
    http://lorong-cinta.blogspot.com/2014/01/pencarian-50-bloglist-mamanizacom.html

    BalasPadam
  6. Dah keluar keputusan, macam mana? hehe

    BalasPadam
  7. salam... mia singgah dari segmen yang sama

    http://www.mialiana.com/2014/01/pencarian-50-bloglist-mamanizacom.html

    BalasPadam
  8. Salam, Nad datang jalan -jalan . Jemput sini :)

    BalasPadam
  9. Assalamualaikum..baru ada masa nak singgah berblogwalking dari segmen yang sama.Jemput singgah kembali :)

    http://www.azhafizah.com/2014/01/pencarian-50-bloglist-mamanizacom.html

    BalasPadam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.