3 Februari 2014

Iklan Terbaik daripada...



Assalamualaikum dan salam sejahtera.



Miss G

Angah baru je pasang Miss G kat blog DJH ni.Setakat ni masih baru lagi..kadang-kadanga da peningkatan..dan kadang-kadang tak meningkat langsung..

Mr N
Yang ni pulak dulu-dulu angah pernah guna,tapi tak pernahnya nak dapat earning.Sakit hati sangat2!! Sekarang pulak dengan cerita-cerita tentang Mr N yang tak bagi earning dalam bulan Januari.

Mr K

Yang ni angah letak balik..sebab nampak macam oke je.Earning pun dalam USD!!Sama-sama kita nantikan apakah pengakhirannya.


Miss E

Saja je angah try guna yang ni.Ini adalah yang terbaru!!Tak sabar nak tengok kesan-kesannya.

*Bila letak iklan-iklan yang banyak ni,khuatir juga kalau blog lambat loading or jadi lambat..mintak2 tak terkesan sangat..

6 ulasan:

  1. tak apa angah bagus tu berani mencuba..mana yg terbaik tu la kita pilih kan

    BalasPadam
  2. angah, mama dah tukar lah pakai nuffnang, graf tak naik kat 2 minggu.. kosong gitu

    BalasPadam
  3. Cuba-cuba boleh dapat pilihan yg terbaik kan. Hehe. Miss H pn Angah boleh try. Dengar kata masyukk. IM tak tukar lagi. Dalam perancangan.

    BalasPadam
  4. Dalam perancangan nak letak dalam blog...

    BalasPadam
  5. tb pn entah la sunyi aje nuffnang skg..

    BalasPadam
  6. takpe...pilihan kita nak guna yg mana..akak msh setia dgn N..

    BalasPadam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.