6 Februari 2014

Mereka Blogger Bertuah : Fanpage

Assalamualaikum  dan salam sejahtera.



Tawaran terbaik daripada DJH.Selalunya bila kita nak join GA/SEGMEN,sudah semestinya kita akan diperlukan untuk LIKE fanpage blogger-blogger lain.Jadi,untuk memudahkan cara,anda bolehlah LIKE dulu semua page yang ada di sini.
Jadi,tak perlulah anda untuk LIKE lagi pada GA/SEGMEN yang akan datang.Kan dah memudahkan kerja??
Selain itu :-

Fanpage blog adalah salah satu medium yang penting.Mungkin jumlah LIKE yang diterima tidak diambil kira,tetapi interaksi antara admin fanpage dan juga para pengelike juga adalah penting.Mungkin dari situ kita boleh ping entry-entry kita??
Apabila banyak yang LIKE fanpage kita,bermakna setiap kali kita post something,ramai orang yang akan lihat pada post tersebut.Kan dah dapat satu advantage di situ??
Seterusnya :-
Anda juga boleh lancarkan GA/SEGMEN hanya di fanpage!! Kadang-kadang angah nak raikan pengelike FANPAGE DJH dengan meminta url blog mereka untuk dimasukkan ke dalam senarai BLOGLIST.Hehe,jadi tak lah begitu bosan apabila hanya membuat contest di blog,anda juga boleh buat di fanpage. 
 TUNGGU APA LAGI?? LIKE FANPAGE-FANPAGE BERIKUT!!! :-


DAH LIKE FANPAGE-FANPAGE DI ATAS??

Terima Kasih.

*Dari mana angah dapat fanpage-fanpage di atas?? Sebenarnya angah ada meminta url fanpage pengelike FANPAGE DJH,juga angah post di fanpage DJH.Jadi,mereka-mereka di atas adalah mereka yang mahu fanpage mereka di promosikan. :D

*Anda nak fanpage anda turut di promosikan?? Tinggalkan komen segera!! 

14 ulasan:

  1. jejaka hangat ni fan page nya https://www.facebook.com/theianfaizaldiaries?ref=hl thanks

    BalasPadam
  2. Assalamualaikum angah. ahha sheila tersalah baca semalam. sorry tau..
    https://www.facebook.com/pages/Sheila-ShahfiekryMy/247649788706896

    BalasPadam
  3. wahhh bestnya fan page di promote

    Luangkan sedikit masa untuk vote blog acik yang tercalon bagi favorite lifestyle blog Cara vote di sini

    BalasPadam
  4. Terima kasih sudi promote fanpage Mieya. :)

    BalasPadam
  5. Terima kasih sudi promote page k-colly tu :D

    BalasPadam
  6. waa...syira punya kt atas ^_^ tq

    BalasPadam
  7. Assalamualaikum..ni nenek punya err, Baaraka Allahu fik...
    https://www.facebook.com/AnaSolehahduniaIlhamku

    BalasPadam
  8. aah kan. betul jugak tu.
    http://nurulzayani.blogspot.com/

    BalasPadam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.