13 Februari 2014

Misteri : Diserang sesuatu yang PANAS



Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Pagi tadi time angah pergi fakulti,rasa oke je.Dengan perasaan gembira tapi sedih sikit sebab lambat masuk kelas.Semuanya berpunca bas tiada.Memang panas hati + takut lecturer kunci pintu.
Bila angah datang kelas,lecturer terus cakap,"Hari ini kita nak buat test!"Nasib baik angah sempat ke kelas.Kemudian teruskan dengan exam.Bila datang waktu petang,angah start rasa sejuk.Angah pakai sweater dalam bilik orchestra pun still sejuk lagi.
Kawan angah check badan angah terlampau PANAS!!Suhu yang panas!
Lepas habis je kelas tu,angah terus balik bilik,sedangkan ada kelas lagi lepas tu,kelas orchestra.Angah dah tak tahan,rasa sakit sangat badan ni.Sampai bilik,angah terus tidur dan berselimut.Nasib baik housemate angah semuanya baik-baik.
Siap bagi ubat + letak kain yag basah lagi dekat dahi angah.Alhamdulillah,sekarang dah berkurang sikit,cuma angah still rasa seram sejuk je.Memang plan untuk study dengan roomate tak berhasil...
Sekian. 

3 ulasan:

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.