13 Februari 2014

Misteri : Ular Sawa Melilit Sebuah Bas


Assalamaulaikum dan salam sejahtera.

Sebenarnya time angah sedang menyiapkan entry ini,angah tersangatlah stress,stress dengan kerja dan assignment yang banyak.Bukan setakat itu sahaja,dengan minggu depan ada exam yang banyak.Hampir kesemua subjek nak adakan exam pada minggu hadapan.Practice PERWIRA + final piece lagi.Memang angah rasa macam angah tak mampu,tapi sebenarnya angah mampu.
Jadi,untuk kurangkan tahap kestressan angah,angah rasa ada baiknya angah tengok gambar-gambar yang menarik.Jom bersama dengan angah untuk usha gambar2 cantik. 

Ular Melilit Sebuah Bas

Kelihatan menarik dan terbaik.Nampak seperti betul,tetapi kebenarannya ia hanyalah sebuah ilusi mata.Itu hanyalah sekadar lukisan di sebuah bas.Mungkinkah ianya memang ular sebenar?? 

Bermandi Manda di Kawasan Awam

Bayangkan apabila anda sedang bermain di sungai bersama orang tercinta,tetiba ada seekor buaya yang sedang mengendap.
Walaupun ia hanyalah sekadar gambar dan ilusi,tetapi tetap menakutkan. 

 





Kewujudan Gua Bawah Tanah

Sememangnya sangat cantik lukisan yang telah mereka hasilkan.Sangat cantik dan betul-betul buat angah tertarik untuk promosikan gambar ini di blog angah.Apa pendapat anda dengan gambar ini??Menarik kan??? 


Penampakan Wajah Dua Binatang
Dalam gambar sebelah kiri,kelihatan seekor singa yang ganas tetapi wajahnya agak sedih sedikit,manakala gambar sebelah kanan menunjukan gambar seekor arnab barangkali??





Kesimpulannya :-

Memang sekarang ni kehidupan angah sangat penat.Tapi sebenarnya ada lagi yang lebih susah daripada kita.Apa yang selalu angah ingat adalah kalau kita rasa kita dah susah,ada lagi orang yang lebih susah daripada kita,kalau kita ingat kita dah senang,ada banyak lagi orang yang lagi senang dari kita. 



5 ulasan:

  1. menarik la gambar2 di atas..jangan stress2 angah..memang begitula kehidupan sbg pelajar.kita juga prnah mengalaminya suatu ketika dulu

    BalasPadam
  2. Rehat lah cik angah oii. hihi btw, Kreatif lah gambar di atas nih jelly i. bila lah aku boleh melukis macam nih yer angah? hahaha *sigh .

    BalasPadam
  3. mereka mmg kreatif..
    hasil terbaek..
    bila org kita nk kreatif camnie?

    BalasPadam
  4. takut betul jika bas tu kena lilit dek anaconda...

    BalasPadam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.