1 Februari 2014

NetworkedBlogs : Apakah??




Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Apa khabar anda semua? Mesti best kan sedang bercuti bersama family.Tak kurang juga buat yang bercuti seorang diri.Ada juga ke yang berkerja waktu cuti ni?? Kalau kerja juga,tak apa la..dah itu tugas kita.
Apa yang anagh nak ceritakan sebenarnya??


Pernahkah anda mendengar perkataan NETWORKEDBLOGS ?? Rasanya ia bukanlah sesuatu yang baru.Kalau tengok blogger-blogger famous macam Kak Mialiana,Abg Eraz,Mama,semuanya mempunyai NetworkedBlog ni.
Apa fungsinya? Widget NetworkedBlog juga berupaya untuk membuat auto- post di facebook setiap kali entry baru dipublish.Ia seumpama rangkaian lain untuk kita blogwalking.Kalau nak tahu lebih lanjut anda boleh tekan link di atas.
Jangan Lupa untuk TEKAN FOLLOW THIS BLOG di ruangan statistik DJH.Kalau anda turut mempunyai NetworkedBlogs,anda juga boleh beritahu angah untuk angah Follow anda kembali.

8 ulasan:

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.