10 Februari 2014

Review Blog Hangat


Assalamualaikum dan salam sejahtertera.

Rasanya dah lama angah tak buat review kan??Jadi sekarang angah nak review 2 blog bertuah.Sebenarnya angah dah mintak dah link blog di FANPAGE DJH semalam,jadi blog yang terpilih ialah mereka yang akan angah review untuk hari ini.




Blog yang comel dan cantik ni sudah semestinya dimiliki oleh blogger JOHOR.Macam mana angah boleh tahu?Tengok di header blog tu pun dah tahu kan?? Blog yang cantik dan comel ni rasanya masih lagi bersekolah.Apa-apapun teruskan berblogging,cuma jangan lupakan pelajaran.Blog yang cantik dan menarik.
Angah bagi : 4 Bintang 





Blog yang seterusnya.Dengar nama blog pun macam dah hebat kan??? Aku Penghibur,sudah semestinya banyak perkara hiburan di situ?Apa yang angah dapat lihat,buakn setakat hiburan tapi banyak juga entry-entry berunsur nasihat,tips-tips dan info yang diberikan.Maknanya blog ni lengkap dengan segala benda yang kita perlu tahu.Tak gitu??Apa pun bagi angah blog ni best,dan angah selalu jadi silent reader je.Hehe..
Angah bagi : 4 Bintang

Pemarkahan : Memang ada 4 je bintang hehe.Blog angah pun bukan nya best sangat??Kalau best k 

9 ulasan:

  1. wah bolehlah berkenal2an dengan mereka2 ni..

    BalasPadam
  2. wah angah review blog aku penghibur.. acik tu memg best.. senior anis dulu.. :) nk bg 4 bintang jugak la.. ^_^

    BalasPadam
  3. wahhh terima kasih sebab review ^_^

    BalasPadam
  4. angah rjin ae.. buat review camgini :D

    BalasPadam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.