9 Februari 2014

"Saya Nak Jual Blog DJH."




Assalamualaikum dan salam sejahtera.


Kali ini angah nak menulis tentang blog DJH.Dah lama rasanya angah tak menulis tentang blog kesayangan ramai ini.ye ke?? Haha..

Pertama :-
Begitu banyak broken link dijumpai dalam blog angah.Gambar yang di atas adalah buktinya sebanyak 131 broken link dijumpai.Kenapa jadi macam ni eh?Angah rasa mungkin disebabkan oleh entry-entry terdahulu tentang peserta2 GA/SEGMEN yang pernah angah anjurkan.
Dan cara untuk angah buang,sudah tentunya dengan membuka setiap satu,kemudian delete satu persatu.Aduss... lambat kut nak habis :(

Kedua :-


Dalam beberapa hari ini,seringkali entry-entry angah menerima komen SPAM daripada anonymous.Contoh ayatnya :
Today, I went to the beach with my children. I found a sea shell and gave it to my 4 year old daughter and said "You can hear the ocean if you put this to your ear." She put the shell to her ear and screamed. There was a hermit crab inside and it pinched her ear. She never wants to go back! LoL I know this is completely off topic but I had to tell someone! Also visit my web site ... กิฟฟารีน 
Memang komen-komen sebegini mengganggu angah.Hampir 50 komen untuk setiap entry. Solution terbaik??Kita padam komen-komen sebegini.

Ketiga :-

Harga keseluruhan blog angah adalah : $ 4154!!! Sungguh tak disangka blog angah semahal sebegitu.Jadi kepada anda semua yang berminat nak beli,bolehlah kumpul duit banyak tu dulu,pastu baru boleh beli blog angah.*Tu pon kalau ada yang berminat.Hehe
Sebenarnya bukan angah nak jual blog pun,cuma saja nak chek value blog angah.Barulah kita akan rasa betapa mahal dan murahnya blog kita sendiri.
Sekian.

8 ulasan:

  1. Salam ziarah DjH.xmo jual hee (silences reader)

    BalasPadam
  2. Dah check jugak tadi Angah ...
    Kak Lya punya HARGA kurengg lg dari Angah hehehhee

    BalasPadam
  3. thanks angah utk info ni.. hmm bnyk tu nk kena buang..

    BalasPadam
  4. Mahal jugak tu harganya...boleh beli motor second hand

    BalasPadam

The author will be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.